Vett már valaki Bobocar-t a gyerkőcnek? Mik a tapasztalatok? Mennyire tartós, mekkora gyerkőc tudja használni? (tudásbázis)
Köszönöm! :))
Kertes házban lakunk,kint a város szélén,úgyhogy nem gond,ha zajos!:))
Szia!
Nekünk van, egy kedves barátunktól kapta a kisfiam 2. szülinapjára.
Én tuti nem vettem volna meg, mert volt-van már jópár járgányunk, amivel jonyulhatnak, de.
Ez lett az egyik kedvenc. MOndjuk az elfordítod a kormányt és megy, szerintem nem akkora élvezet nekik, mert lassúúúúúú, a fiam nem is így használja.
Viszont lábbal hajtva gyors, bár kicsit hangos.
Lakásba, ha laknak alattatok, akkor csak béketűrő-extrabuddha típusú alsó szomszéd esetén ajánlanám.
És jó, mert alacsony, már a másfél éves kislányom is nagyon megy vele.
Amúgy a Bobby Cart mi el is adtuk, mert annak olyan alacsonyan volt a súlypontja, hogy nagyon kényelmetlen volt nekik hajtani.
Szóval nekünk jó a tapasztalatunk vele. Ja, és még imádják, hogy mivel hosszú, ketten is ráférünk (én és az egyik gyerek).
Nekem piszok fárasztó (8. hónap), de ők nagyon élvezik :)
Ja nem én nem erre gondoltam.
De ez is aranyos:D
Nekünk Bobby Car van, az csak egy sima műanyag kisautó:)
Nem megy magától, lábbal kell hajtani:)
Lehet,hogy több néven is létezik!?:)))
Az a kis autóféle,aminek el kell fordítani a kormányt,és elindul. Jól mondom??
Akkor jó,tavaszra már az én fiamnak is jó lenne!
120 kg a teherbírása!
Nagyon jó "játék"!!!
Boby Car-ra gondolsz?:)
Nekünk van és nagyon szereti. 18 hónapos a kisfiam. Mostanában kezdte el használni:)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?