Vetélésnél mindig piros vér jelentkezik? (beszélgetés)
Én azt nem értettem, hogy eleve mért ajánlották ezt fel? Hiszen mindenki tudja, hogy életveszélyes. Idejében még ki lehet hajtani antibiotikummal, később pedig a műtét.
És amúgy mit csináltak veled????Végül elvetélt magától?
Én nem vérzek, nem is görcsölök, csak az alhasam fáj. Ma már kevésbé. Amit érzek, az meg a méhem.
Holnap terhes teszt, és vérvétel, vizelet. Reménykedem, hogy valami olyasmi amit antibiotikummal ki tudnak kezelni.
Nagyon sajnálom, ami veled történt.
De ugye nem mondod komolyan, hogy ma derült ki, hogy bele is halhattál volna? Lehet szidni az egészségügyet, de nem mindig és mindenért. Itt többen is elmondták neked, hogy veszélyes dolog volt saját felelősségedre hazajönnöd a kórházból. Nem véletlenül íratták alá veled a papírt. Erőszakkal senkit nem tarthatnak bent, még akkor sem, ha a hazamenetelének súlyos következményei lehetnek.
Voltam ma dokinál, mert 6 napja fáj alul a hasam. Elküldött laborra és terhes tesztre, hogy kizárja a méhen kívülit...
Nálad hogy állapították meg?
Ok, de tenyleg nagyon figyeljetek oda!
Ebben sajnos egyek vagyunk... De sajnos nem ugy vagyunk kitalalva, hogy ne eljuk bele magunkat. Szerintem keptelenseg - es ez igy van rendjen. Raadasul meg ha tudjuk, hogy baj van, akkor sem adjuk fel a remenyt! Igy edzodunk, hogy aztan hamarosan a legszuperebb anyukakka valjunk!
Nagyon sajnalom! :((((( Egyutt erzek Veled!
DE szerintem menj vissza a korhazba, mert ez tenyleg nagyon veszelyes! Neztek hormonszintet vagy esetleg kaptal valamilyen gyogyszert, ami "rendbehozza" a dolgokat?
Remélem holnap jó híreket kapsz!
Sajnos és 2006-ban a 11-dik héten veszítettem el a babámat, de most már itt van mellettem a 13 hónapos Hanna babám.
Nem akarlak megijeszteni, de sajnos nálam is barnázással kezdődött a vetélés. Mást nem tudsz tenni csak szigorúan feküdj.
Szorítok nektek!
nem kell
duphastont szedek mert menszi előtt 10 napig pecsételő vérzésem volt ez progeszteron hiány a doki szerint, és szedem a bogyót és mégis van pecsételés igaz nem 10 napig
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- Mi lehet az oka a nyakon illetve vállakon jelentkező piros foltoknak, kiütéseknek?