Veszprémi anyukák vagy az országból bárhonnan ismerkedjünk! (beszélgetés)
szia..
Én is kb 4 éve költöztem Veszprémbe... most április21.-én született meg az első gyermekem, a kis Hanna....mi a Dózsában lakunk, én is gyerekes anyukákkal szeretnék barátkozni, a bulis korszakom lezárult.... itthon vagyok és szívesen beszélgetek- tapasztalat csere, tanácsok...stb. ti merre felé laktok? üdv.
Nem, utoljára tavaly voltunk, meg is lepődtem milyen szép lett gyerekkorom emlékei után! Igazából kicsit félek hogy fogja bírni ott, mert szerintem őt még ez nem igazán érdekli, de jó lenne kimozdulni egy kicsit...
Sajnos egybemosódtak az évszakok, szinte nem is volt tavasz 1-2 napot leszámítva, aztán meg hirtelen fog berobbanni ez a kánikula...
Tegnap végre ki lehetett mozdulni sétálni, mert egy hétig be voltunk zárva a rossz idő miatt... :(
Igen,ő lesz az ifjabb :))
Keddtől megint mondják a szeles,zivataros időt,de állítólag nem hűl le annyira megint.Nem értem ezt a májust,hát szeszélyes az biztos :))
Voltatok már a Picivel az állatkertben?Mostanában nagyon szépen megcsinálták,egyre érdekesebb dolgokat találnak ki.
Látom Apukája után a akisfiatok is Balázs lesz! Az én férjem is Balázs és pocaklakó 18 hetes koráig úgy volt, hogy a pici is az lesz... :)
Nem hallgattam időjárás jelentést, miért rossz időt mond megint? :(
Gyermek napon pedig az állatkertet céloztuk volna meg...
Minden kezdet nehéz :)
De tényleg alig várom...
Állítólag nem sokáig lesz jó idő,pedig nagyon örülnék neki.
Mármint a gyerek nevelésbe belevágni! Épp ma este kérdezte a férjem mi volt nehezebb a terhesség vagy a gyerek nevelés? Hát amíg a hasamban volt nem volt "vissza pofázás"... :D
Kicsit kelekótya vagyok ma, megcsapott a jó idő biztosan...
Javítok! Köszi Timi, te sem panaszkodhats a lányodra!
Köszi Vikoka aranyos vagy! Nagyon izgi lesz belevágni! :)
Köszönöm, Te sem panaszkodhatsz a lányodra! Mi decemberben kezdünk ismét próbálkozni, lányra gyúrunk! :)
Most elmegyek altatni, holnap leszek ha tudok... Jó éjt!
Szia!
Igen,nemsokára,már alig várom :)
Gratulálok a kisfiadhoz,igazán gyönyörű,formás,kis csillagszemű legény :))
Nemsokára szülni fogsz? A vonalzód szerint! :)
Izgi!
Szia!
Én néha benézek :)
Hogy vagy?Honnan írsz?
Mi is jól vagyunk,köszönjük!
Elkiabáltam magamat,mert most meg esik az eső,meg hideg van :(
De lesz még jó idő!
Kösz jól vagyunk,és ti?
Jaj ez az idő már nagyon hiányzott,jó nagyokat lehet sétálni:)!Bár,jövő héten megint lehűlés...:(((
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?
Olyan klassz kis idő van,úgy örülök :)
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Milyen volt a börze?Még sosem voltam....jó áron vannak a baba ruhák,cipők stb?Mikor lesz legközelebb?
Végülis nem mentünk,mert már alig kell valami a Picinek!Hallom/olvastam/,hogy kevesen voltak!Pedig én az összes babás ismerősnek szóltam,hogy lesz.Annyira nem is volt ma rossz idő,hogy ne lehessen elmenni.Tudtál azért eladni valamit?
Szép estét mindenkinek!
Aham. Ezért is kérdezném. :)
Vikoka ti voltatok a börzén? Nagyon kevesen voltak :(
De adtam neki normaflort,de az nem használt.Ezért adtam pro+kid probiotikumot,azzal egy kicsit jobb volt.
Vikoka te mikorra vagy kiírva?
Lányok nem tudtok valami jó kis játszóházat veszprémben?
Ja hogy ott van :)
Így már tudom!Oda tartoztok körzetileg?