Veszprémben hol lehet por ételszínezőt venni? (tudásbázis)
8. SzánI.
2013. febr. 24. 19:28
Ha olyan ételbe kell, amihez nem lehet plussz nedvességet tenni, akkor nem jó, csak a por.
Én régebben meg fekete ételfestéket kerestem, de azt sem találtam.
7. BENIBENI
2013. febr. 24. 15:18
Cseppekben, mint a rum aroma nem jó? Az nagyobb ,boltban..AUCHAN, TESCO, CORA-nem tudom mi van arra-mindben kapható.
6. Hajni80
2013. febr. 24. 12:09
Van egy kis bolt, nem tudom, működik-e még. Cukrász segédanyagokat árulnak. Ha mész lefelé a városból a vasútállomás felé, és az utolsó körforgalomnál elfordulsz balra, mintha mennél ki a Házgyári útra. Ott van egy stopp-táblás balra kanyar, amivel ugye rátérsz a házgyári-ra, és rögtön balra felfele van egy kis beugró. Nehéz észrevenni, de elméletileg kinnt van egy sárga-barna tábláa Video-Delikát felirattal. Na, ők azok....Remélem, nem voltam túl bonyolult.
5. Sylvia81
2013. febr. 24. 11:48
Amúgy mihez kell?
4. Szekeres.A (válaszként erre: 2. - Sylvia81)
2013. febr. 24. 11:32
De jó lenne :D
3. Sylvia81
2013. febr. 24. 11:26
Jááájj, bocsi, félreolvastam. :(
2. Sylvia81
2013. febr. 24. 11:24
Szerintem kb. minden boltban...
Pont ott lesz a sütőpor, vaníliás cukor és társai polcán... ;)
1. Szekeres.A
2013. febr. 24. 11:22
Veszprémben hol lehet por ételszínezőt venni?
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni málnalevél teát Veszprémben vagy környékén?
- Olvasztott csokit lehet hozzáadni marcipánhoz színezés céljából? Fekete marcipánra lenne szükségem de nem találtam ételszínezőt.
- Székesfehérváron, Veszprémben, vagy Budapesten hol lehet anyaotthont találni?
- Mondsee pólót szeretnék venni. Tudja valaki, hogy Győrben, Veszprémben vagy Fehérváron hol lehet ilyet venni?
- Tud valaki Veszprémben olyan turit, ahol nem márkás, de csinos ruhákat jó áron lehet beadni?
- Van Veszprémben úszásoktatás két-három éveseknek, ahol a szülővel együtt lehet a gyerek?