Veszélybe kerülhet az életem, ha belevágok ebbe? (beszélgetős fórum)
Jézusom!
Olvasd vissza a 38-as hozzászólásodat (is), és gyorsan kezdjél az azon tűnődni, hogy ki a szánalmas senki.
számít vmit hogy mit irpgatunk oitt neked össze?
minden bizonnyla semmit nem fogsz tenni és megvárod amíg bilincsben viszik el mellőled vagy elad téged is egy lánykereskedésbe...
Nem egy Rózsadomb, de azért annyira nem vészes. Ott is élnek fehér emberek :-)
És nem gettó.
"(egy autokereskedesuk van egy haverjaval, meg mellette meg csinal valamit de azt nemtudom, mit), jol keres"
Na ez a baj. Hogy honnan volt pénze az autókereskedésre. Hogy hogy lehet abból jól élni már ennyire fiatalon (egy legális vállalkozáshoz idő kell, míg felfut)... Az a gyanú, hogy az a valami, amit mellette csinál, és amiről nem tudsz, abból van a pénz, és az nem túl törvényes. És akkor Te is veszélybe kerülhetsz.
Amikor itt valaki felvet egy problémát, én mindig abból indulok ki, hogy igaz. Mert... az, hogy nem igaz, csak feltételezés lehet, nem tudhatjuk biztosra. Tehát ebben a sztoriban szörnyű dolgokat olvastam, és szerintem iszonyú lenne a lánynak, ha belemenne a kapcsolatba.
Ismerem az ilyen élethelyzeteket, és tudom, miért csinálják ezt a hasonló kaliberű pasik. Ők a bűnöző létbe születnek, elhitetik naív szép fiatal lányokkal, hogy szerelmesek, majd szépen ráveszik a prostitúcióra, rosszabb esetben rászoktatják a drogra. A csajok meg teszik a dolgukat. Van,akinek tetszik a pénz, amit kap, mert van egy beetető időszak, amikor a pasi a keresetükből elhalmozza őket drága dolgokkal.
Ez a fickó 100%, hogy ilyen, főleg, mert az ismerősei is mondták. Nem zörög a haraszt...
Kislány, menekülj, inkább szenvedj egy ideig a hiányától, úgyis találsz mást. A sráccal kapcsolatban gondolj a legrosszabbra, talán oszd el tízzel, és még akkor is borzasztó.
Nekem van rossz napom? Nem te írtad, hogy egyszer(!) voltál a 10. kerületben, és akkor volt ez a 7 éves gyerek, aki megijesztett?
Egyszer. És ettől az gettó? És nekem van rossz napom? Nem értem.
Nem, nem amiatt. :D
Valakinek rossz napja van.
A "nyócker" így, pletykaszinten. Jártál már ott?
Vagy csak duma szinten hallottál róla?
Mondjuk egy 10. kerület, Hős utca lehet ilyen. :D
Egyszer mentem oda, mert nagyon olcsó volt egy lakás, de az utcán odaszaladt hozzám egy 7 év körüli kisfiú, aki elkezdte verni a mellét (!), mint egy felbőszült gorilla, és artikulálatlanul ordított.
Lemondtam a lakás megtekintését. :D
nem ismertem a fórumait,
akkor meg mit szórakozik ilyennel, azért ez komoly dolog,
de ha véletlen igaz, akkor nagy szószban van
Szerinted egy fél szó is igaz abból, amit leírt?
Szerintem nem.
Kérdeztem, hol van az a "gettó", ahol még nappal is fél menni.
Nem válaszolt.
Kamu az egész egyébként, ahogy az előző fóruma is.
még olvasni is veszélyes amit írsz,
itt minden lehet, de inkább nem kezdem sorolni,
ne bonyolódj bele jobban mint ahogy most vagy, a végén lehet hogy az utcán találod magad belőve és a tested árulod magad mögött a "védő" tenyerén hordozó fiuval
menekülj, szabadulj tőle, amíg teheted, de szerintem már most sem lesz egyszerű
További ajánlott fórumok:
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Ki hogyan bírja még fizetni hiteleit a gyengülő forint miatt? Veszélybe került e a házad, kocsid?
- Segítsetek, a volt férjem nője zaklat, fenyeget, és a kislányom is veszélyben van....
- Fiatalok veszélyben
- Szeretnék továbbtanulni, de ha jövőre belevágok, 42 éves...
- Meddig mész el, hogy megtartsd a terhességed, ha már úgy érzed a saját egészséged veszélyben van?