Veszekedtünk, mi van ha a szomszédok is meghallották? Mit tennétek egy ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Az a probléma, hogy többször megütött és még mindig vele vagy. És itt azt a kérdést teszed csak fel, hogy mit szólnak hozzá a szomszédok. Hát ez a nagy gond. És ebből az látszik, hogy nem mérted fel, mennyire súlyos a helyzet, mert benne vagy, csak a szomszédok ne hallják.
Azt kellett volna itt kérdezned, hogy hogyan tudnál azonnal lelépni és újrakezdeni egyedül, a gyerekkel az életed, vagy hogyan tudsz végleg megszabadulni attól az állattól.
Egy nagy faragatlan gyereknek meg egy gyereklanynak lett egy gyereke.
Nem tudtuk felnottkent viselkedni, elni, hiaba hazasodtatok ossze.
Neked nem valo meg a hazassag meg a gyerek.
sarbol nem lehet varat epiteni.
A picit sajnalom; sikerult elrontani a kezdeti eletet.
Szerintem nem lesz itt válás. Ez a csaj így van szocializàlva. :(
Azt mondta, már nem először pofozta meg.
A szomszédok véleményénél durvább az erőszak, ésa válás, nem?
Te költözöl el, vagy ő?
Semmit! Abszolút semmit. Éltek és ez belefér. Nagymamám mondta mindig, nincsen kanál csörgés nélkül! :) Ahol túl nagy a csönd és kívülről csak a baromi nagy egyetértés látszik, az a nem jó. Ugyanis ott az egyik fél tutira megalkuvó. Ha beismeri, ha nem. Ha pedig vita vagy veszekedés van, ott vélemények és akaratérvényesítés van, de van kibékülés és a problémák megbeszélése is. :)
Ehhez pedig senkinek semmi köze.
Én baromi empatikus vagyok. Adtam neki ruhaotleteket, dicsertem a hajat.
Azt nem láttad? 😂
Most telt be a pohár, a szomszédokkal.
Én nem tudom, mitől lesznek betegek az otthon lévő anyukák.
Tisztelet a kivételnek 🙌
Az ilyen felfogástól lesznek betegek az otthon lévő anyukák.
Ha csak 15:igy dolgozik a férje, ő mehetne 16:-tól 1-2 órára sétálni, kikapcsolódni.
És nem, nem volt ilyen gondom a 3 év alatt, nem is nagyon védeném mindentől Barnaszeműt, de azért kicsi empátia elkelne, nem véletlenül írogat ki fórumokat.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem