Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vesekő elhajtásra mi a legjobb megoldás? fórum

Vesekő elhajtásra mi a legjobb megoldás? (tudásbázis)

1 2 3 4
103. Piroska52 (válaszként erre: 98. - Zoolander)
tegnap 12:18

Egyèl màr egy kis feketeretket, vagy legalább cseppet igyál.

Oldja a vese, meg az epekövet is.

tegnap 08:29
Lassan a munkavégzésem rovására kezd menni ez a vesekő, lehet én spilázom már túl de már sokadik napja, hányásig iszom magam vízzel vagy 0-ás sörrel otthon kiugrálom/lépcsőzöm a belemet is de se semmi még mindig. 😑😑😑
101. funnygirl (válaszként erre: 100. - Zoolander)
jan. 18. 15:41
Igen egy kicsit lazitja a görcsös hugyvezeteket..epeko esetén is ezt szokták azt hiszem..hát már tényleg lehet mondani hogy mindent bevetett, már csak épp jerikoi rózsát nem teszel a fejedre 😅 kitartást és meglesz a pozitív eredmény..
100. Zoolander (válaszként erre: 99. - Funnygirl)
jan. 18. 15:08
Azt még kifelejtettem, hogy az urológián még múltkor írtak ki HALIDOR 100 mg gyógyszert (de még nem használtam) ami főként perifériás értágító és simaizom-görcsoldó vegyület. Most ha jól értelmezem akkor ez a húgycsövet is tágítja, hogy könnyebben távozzon a kő vagy csak félreértelmezem a betegtájékoztatót?
99. funnygirl (válaszként erre: 98. - Zoolander)
jan. 18. 14:52
Kitartás, meglesz az eredmény. :)
jan. 18. 13:35
Még mindig nincs változás ha valakit érdekelne ,pedig reggel óta megállás nélkül iszok meg időközönként lépcsőzök meg még egy masszázs fotelt is kaptam kölcsön ami fenék alatt is erősen rezegni tud. Este forró fürdő közbe szintén folyadékbevitel majd ki a kadból ugrálás hogy bokával érkezzel a kilépő szőnyegre aztán vissza a kádba 🙂
97. Zoolander (válaszként erre: 96. - L.luiselotte)
jan. 17. 17:11
Rendben igaz lépcső nincs ahol én lakok de max egy sámlira/székre föl le lépkedek majd a sör után
jan. 17. 17:03

Édesanyámnak azt ajánlták a szegedi klinikán, hogy igyom sok teát, mozogjon, " ugráljon " a lépcsőn,

Pár évig megoldás volt, de végül lézerrel elhajtották

különben az ugrálás és a tea hatására sok köve kijött

95. Enissa (válaszként erre: 94. - Zoolander)
jan. 17. 16:42

Ha netán feloldódott a köved, az nem fog koppanni se az üvegben, sem a kacsában. :)

Egyszerűen nem látják majd a vizsgálatnál. :)

Legyen úgy! Ámen+

94. Zoolander (válaszként erre: 93. - Enissa)
jan. 17. 16:21
Már dél óta non stop iszom a vizet teákat de már rosszul vagyok annyit ittam egyelőre még eredménytelenül, 5 óra felé még elkezdem a sörkúrát
93. Enissa (válaszként erre: 90. - Zoolander)
jan. 17. 15:53

"Akkor a férjed szerencsésnek mondhatja magát ilyen szempontból."

Ó, már attól szerencsés, hogy betudott cserkészni, hogy gyógyítani is tudom, az bónusz. 😃

92. Zoolander (válaszként erre: 91. - Enissa)
jan. 17. 14:26
Köszi a biztatást 😊😊 úgy legyen !
91. Enissa (válaszként erre: 90. - Zoolander)
jan. 17. 14:22
Akkor bízz benne, hogy Neked is elmegy az a fránya kő.
90. Zoolander (válaszként erre: 89. - Enissa)
jan. 17. 14:20

Akkor a férjed szerencsésnek mondhatja magát ilyen szempontból. Én direkt egy kis befőttes üvegbe pislantok, hogy ha esetleg kijönne akkor tudjak róla.

Én napi háromszor két teás kanál almaecetet keverék el egy deci vízben azt szoktam inni, étkezések előtt rowatinexbol meg napi 3 szemét szintén reggel délben este.

89. Enissa
jan. 17. 14:05

Férjemnek volt, 14 db követ számoltak meg neki, Gyöngyösön. A Mátrában lett rosszul.

Azonnal operálni akarták, kértem csak adjanak neki valami fájdalomcsillapítót, hogy elviselhető legyen az út Budapestig. Három órán keresztül nyomták bele az infúziót, Budapesten ue. diagnózis hétfői napon. Pénteken robbantották volna neki, én Rowatinex lágy kapszulát vásároltam neki, nem vényköteles, és ecetkapszulát adtam mellé, és alkoholmentes sört itattam vele, valamint volt még akkor itthon rázószerkentyű.

A fájdalmai megszűntek, és pénteken nem volt beavatkozás, mert sehol nem találták már a köveket.

Szerencse is kellett hozzá, mert a vesekövek sem egyformák kb. 25 félét ismernek, de a leggyakorabbi a kalcium-oxalát.

Tehát erre hatott az ecetkapszula, a Rowatinex és az alkoholmentes sör, valamint a rázás. De lépcsőzés is jó. Sámliról ugrálás is.

88. funnygirl (válaszként erre: 87. - Zoolander)
jan. 17. 13:47
Már nem, de 15 évig az voltam.
87. Zoolander (válaszként erre: 86. - Funnygirl)
jan. 17. 13:44
Köszönöm a tanácsot, ne tudd meg mennyire magam alatt vagyok 🙃 persze éjszaka is mi mást néznék mint vese műtéteket amitől még jobban felspanolom magamat. Akkor ma nekikezdek a sörkúrának is. De bármi további tippet is szívesen fogadok, nagyon félek attól hogy műteni kell majd. pedig néha nagyon úgy érzem hogy mindjárt a kijáratnál lesz. Egész nap szinte ma is lépcsőztem. Meg rengeteget jöttem mentem munkából kifolyólag is. Te nővér vagy ha jól veszem ki a szavaidból?
86. funnygirl (válaszként erre: 85. - Zoolander)
jan. 17. 13:37
Mindíg ezt tanácsoltuk a betegeinknek a kórházba hogy sör, sör sör....Azt a 2-3 doboz sört egész nap el lehet hörpintgetni. Egész nap pisilni fogsz de ez a cél.:)Meg fogja indítani. Még itt Görögországban is ismerik ezt a sör terápiát. Mindíg beválik.:)
85. Zoolander (válaszként erre: 84. - Funnygirl)
jan. 17. 13:18

Rendben, akkor nem kötelező huzora inni ugyanúgy meglesz a hatása majd.

sose gondoltam volna hogy harmincas éveim közepére ilyen bajom lesz, kihatással van a családi életemre a munkámra :( az ellenségemnek se kívánom ezt a fájdalmat. A libidomról nem is beszélve. 🥲

84. funnygirl (válaszként erre: 81. - Zoolander)
jan. 17. 11:33
Alkoholmentesbol amennyit nem szégyellsz 😅😅 A sör amúgy is nagyon pisiltet, ha megiszol mondjuk napi 2-3 az jó..elkortyolgatod 1 nap alatt nem kell huzora meginni. De biztos hatásos lesz.
83. Érdekes73 (válaszként erre: 80. - Tumbo2)
jan. 17. 11:21
Régen szekerre rakták.
jan. 17. 11:08
Fekete retek, oldja az epekövet meg a vesekövet.
81. Zoolander (válaszként erre: 78. - Funnygirl)
jan. 17. 09:40
És mennyit javasolsz hogy igyak belőle? Vesehomoktől már szabadított meg, vesekővel szemben csak remélem hogy hatásos lesz 🙂
80. tumbo2
jan. 17. 09:12
valamelyik pocsék úton menni.
jan. 17. 08:50
csalántea
jan. 17. 08:04
A legjobb a sör.Ihatod alkoholmentes változatban. Ez a legjobb.
jan. 17. 05:29
sok, sok folyadék, gyógyteák és különféle cseppeket lehet kapni a patikába
76. Zoolander (válaszként erre: 74. - Myra)
jan. 16. 22:41
Milyen gyógyteát javasolsz?
75. Zoolander (válaszként erre: 74. - Myra)
jan. 16. 22:40
UH nem mutatta ki, akkor urológus csak jobb vesébe enyhe tágulatott állapított meg, röntgenen szintén nem volt látható semmi.
74. Myra
jan. 16. 22:35
Attól függ mekkora? Ha kicsi gyógyteákkal megoldható, tapasztalat.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook