Vérzés az aktust követően (beszélgetés)
:DDDD
Nyugi, ilyen elő szokott fordulni. Ha továbbra is fennáll, vagy egyéb tüneted - fájdalom, nagyobb mennyiségű vérzés - is társul, akkor menj orvoshoz.
Igen.Előfordult már párszor velem is.Egy kis "játszadozással"(pl ujjal,körömmel,vibrivel,stb )is tudunk enyhe hámsérüléseket okozni.Ezenkívül a férfi mérete és a nedvesedés mértéke is közre játszhat.Nem kell tőle parázni,de a rendszeres nőgyógy vizsla azért nem árt!
Ennyi!
Érezzétek jól egymást!
;-)
Szia!
Igen, minden évben, 2 hete voltam, ott látszólag minden rendben volt, a kenet eredményéért holnap kell mennem. Úgy gondolom, említem majd a dokinak, hogy mi történt.
Sziasztok!
Tegnap este, az aktust követően elkezdtem vérezni. Nem nagyon és csak rövid ideig, de elég ijesztő volt, ilyen még nem fordult elő velem. Igazából azt sem mondanám, hogy nagyon heves volt az együttlét, fájdalmat nem is éreztem.
Mi okozhatja szerintetek? Veletek előfordult már ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Bolhátlanítást követően, a kutya rázza magát...
- Új szavak, kifejezések a II. világháborút követően
- Kötelező a reggeli rosszullét a teherbeesést követően, vagy van, aki megússza?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?