Véraláfutás, duzzanat a 15 hós lányom ínyén! Mi ez? (tudásbázis)
Most mennem kell, mert felébredt a csajos,és levinném kicsit szellőzni!Mindenkinek köszi a segítséget!Boldog új évet nektek!
Meg egészséget, kitartást, boldogságot!Üdvözlettel:Mónika
Én úgy gondolom, hogy nagyon sokat foglalkozom vele.Panelban élünk, nem kell kapálnom, stb!
Csak ő létezik!De visszaél a helyzettel!
Pl ha kijövök mosogatni, addig vergődik, mig fel nem veszem!A társait már rég lealázta!15 hósan kb 20 szót mond, és mindent megért!
Igen, így van!
A párom és én is elváltunk!Neki van még 2 fia, de nem velünk él! közülük csak egy!
De azt mondta, hogy a 2 fiú összesen nem volt olyan hisztis, mint a Fanni!
Köszönöm, de nem a gyerekek száma a fontos, hanem a szeretet, gondoskodás, NEVELÉS. Van, aki 1-el se foglalkozik, van aki egy csapattal elbír. :)
Amúgy nagyon szeretem Őket, sőt 6-8 év mmúlva lehet, hogy bevállalunk még 1 babát. De csak akkor, ha nagyobbra tudjuk cserélni a lakást. Házat szeretnénk, kertet...:)
Nekünk sem jött be!
Én csak csodálni tudom azt, aki 3 gyereket nevel!
Le a kalappal!
Már próbáltunk minden homeos bogyót, kúpot!
Tán a kúptól még rosszabbak voltak az éjszakáink!
De legalább most már tudom, hogy megint mi az oka a nyügjének!
Lehet, hogy igazad van!Szegény gyerek minden .... elkap!Már bocsánat!
Gratulálok a 3 gyermekedhez!
Nagyszerű nő az, aki 3 babát vállal!
Nekem az 1., de én kivagyok!
Köszönöm!
Én fogzáskor a fájdalom csillapítására Chamomilla vulgaris 15ch homeós bogyót használtam,nekünk bevált,pedig nem bíztam benne.Éjjelre Viburkol kúpot(ez is homeós),vagy amikor nagyon szenvedett Nurofent adtam neki.
Annyira sajnálom szegényt!Olyan nyűgös mostanában!
Gyönyörű a lányod!
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni!
Szia!
Lányomnak is így jött ki a rágófoga. Jó 1 hónapig csak nőtt, mire elkezdett felszívódni a fog áttörése után. Családon belül is volt ilyen, ott elvitte az anyuka fogorvoshoz, aki felvágta a kicsi ínyét.
Segítséget szeretnék kérni, hátha vki járt már hasonló helyzetben!
A 15 hós lányom ínyén, felül a 4.-5. fog helyén, (még csak 8 foga van)hatalmas sötétlila duzzanat, véraláfutás van!Éjjel óránként ébred!Bár soha nem aludt jól!Mit tanácsoltok?Nem ütötte meg a fejét, vagy ilyesmi!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- Akinek már volt visszér műtéte! Műtét után hány nap után csökkent a fájdalom mikor tudtad terhelni és véraláfutások mikor gyógyultak?
- A köröm alatti véraláfutást el lehet tüntetni?
- Mitől lehet véraláfutás a combomon?
- Detralex okozhat véraláfutást?