Véleményetek a diéta programomról? (beszélgetés)
Én ha nagyon édességre vágyom akkor túrót összekeverem egy kis gyümölccsel málna eper barack ha este eszem akkor a bogyós gyümölcsöket részesítem előnybe.
Ez így ki is elégíti az édesség vágyamat illetve updates édesítőt szoktam nagy ritkán bele keverni. De miel drága ezért csak csínnyán bánnok vele.
Akkor egyenlőre csak a kitűzött mozgás felét csinálom.
Nem bántottál meg, sőt köszönöm a részletes választ.:)
gyerekjáték, úgy, mint eddig.
:)
Kitartást, az már gyerekjáték lesz!:)
Sajtból nincs hiány, azt imádom.:D
Szerintem ez nagyon nagyon nem lesz jó.
Mert ezt csinálod x ideig és belefogsz unni és totál tarthatatlan lesz az étkezésed is. A szénhidrát kell a szervezetednek napi szinten ha oda figyelsz és a 150g-ot nem haladsz meg és figyelsz arra, hogy ne finomított lisztet egyél hanem teljes kiőrlésű dolgokat. Persze mértékkel.
Húst túrót és tojást tejtermékeket ha mozogsz pláne pótolni kell mert akkor az izmodat fogod elhasználni és nem a zsírt égetni. Léböjtöt totál feleslegesnek tartom, napi 1liter/20kgként kell számolni a napi folyadék fogyasztásnak ha tornázol és nagy a meleg akkor még lehet picit több is.
Mozgás a kevesebb néha több, napi szinten ami kimondottan edzés szerintem ne legyen több 1 óra másfélnél. Pláne ha most kezded mert másnapra olyan izomlázad lesz, hogy megmozdulni nem fogsz tudni. Ha kezdő vagy akkor kezd heti 3 alkalommal 1 órát hidd el ez is elegendő és ahogy erősödsz úgy növelheted igény szerint minden napra. De figyelj a pihenésr is. Pl célszerű nem minden nap csinálni egy azon tornát mert az szervezeted hozzá fog szokni. Én úgy csinálom, hogy egyik nap kardió másik nap erősitek így minden nap mozgok de más intenzitással és sokkal eredményesebb is. Január óta több mint 10 kilót adtam le tapasztalatból beszélek.
Remélem nem bántottalak meg mert nem ez volt a célom, csak gondoltam leírom a véleményemet. Ha lenne még kérdésed akkor nyugottan írjál.
Ja a szénhidrát a szervezet üzemanyaga enélkül nem tud rendesen működni a szervezet.
köszi, még ugyanennyi hátravan....:)
a fehérjét mindenképpen pótold, ha nem eszel szénhidrátot, vagy csak keveset, akkor előbb-utóbb úgyis kívánni fogod a húsfélét, sajtokat.
Én nem eszem meg a tojást, nálam az kizárva, de én alapvetően húsevő vagyok :)
Sok helyen olvastam, hogy az méregtelenít, habár érdekesnek tűnt hogy egy ember csak vízen él egy napig..
Mint említettem nem nagyon rajongok a húsokért. persze nem vagyok vegetáriánus. de általában inkább a zöldséget választom.
Hát kb igen, meg tojás..
gratulálok a fogyáshoz.!:)
igen, inkább napi 5* étkezz, kisebb adagokban
ja, és nagyon fontos: a diéta sarokköve: este 6 után már semmi!!!!!!
a mozgás oké
a víznap szerintem tök felesleges
szénhidrát elhagyása oké, de a húst is??????, akkor mit ennél? zöldséget+gyümölcst+magokat?
Sziasztok.:) Szeretném megtudni, hogy mennyire gondolkodok okosan a diéta témában, szóval hogy ez megfelelne-e egy normális fogyi programnak:
Mozgás:(naponta) 1 óra aerobik, fél óra pilates, fél-1 óra séta, és én lift helyett lépcsőzöm már rég óta, vagyis naponta 3x-4x fel a 10.re és le onnan..
Étkezés: Ebbe nincs különösebb tervem, csak az adagok lecsökkentése és napi 3x étkezés. Meg persze sok zöldség, gyümölcs. A szénhidrátokat teljesen félreraknám,a húsokkal együtt (amugy sem vagyok nagyon húskedvelő..)
Napi egyszer pedig vízkúrát tartanék, csak víz és semmi más.
A célom 10 kg leadása. Ilyen életmód mellett mennyi idő alatt sikerülne?
Most 162 cm és 72 kg vagyok.:(
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a paleolit diétáról?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Várandósság alatt lightosan a 90 napos diétát szabad, kinek mi a véleménye és tapasztalata?!
- Mondjam le a szombati programomat miatta? Mi lenne a jobb taktika a részemről?
- Windows Live Messenger 9.0 programom nem jeleníti meg a felvett ismerősöket. Miért?
- Szerintetek miért nem működik rendesen az msn programom?