Véleményeket szeretnék a Tatai nőgyógyászati szakrendelőről. Melyik orvoshoz érdemes menni? (tudásbázis)
Írtam priviben.
A nőgyógyászokkal kapcsolatban szívesen olvasok véleményeket... Remélem lesz még:-)
2009. augusztus 6.
Igen Tatára járunk, de ő Margit nem? Gyurkovszki Margit.
Én a következőt is biztos a Kosztinnál fogom szülni!
Nagyon meg vagyok elégedve vele, de ugye mindenkinek más a jó:)
A Vargáról én inkább nem is mondanék semmit.
nekem ő volt a dokim egészen a 31. hétig.
Aztán váltottam!!
Nála pénzéhesebb dokival még nemigen találkoztam:):)
Pedig még 10 évvel ezelőtt róla is csak jókat mondtak, de sajnos neki is elvette az eszét a pénz, mint a legtöbbnek.
Egyébként meg én nem is találtam meg vele a közös hangot, elég kellemetlenül éreztem magam mindig nála.
A Molnár dokira nem tudok semmi rosszat mondani, sőt... Nekem a modora kifejezetten tetszett. Szülés előtt egy nappal felküldtek hozzá, hogy ő is nézzen meg, akkor bő egy ujjnyira voltam és ő csak annyit mondot: "Gratulálok kismama, holnap bonthatjuk a pezsgőt!" Egyébként amikor megtudtam, h terhes vagyok, rögtön végigkérdeztem az ismerősöket, kinek-mi a véleménye. van úgy, hogy egy orvosról több bélemény is kialakul. Persze szerintem nagyon sok függ a pánztől is:-(( Sajnos...
Végigolvastam a hsz-okat, a Pazárról és a Vargáról nem láttam semmit.
Szia!
Pálosnál szültem 2008-ban Tbányán, 12 óra vajúdás, a Bébinek 1 hét intenzív. Lakos pénzéhes, vetélésem után felajánlotta, hogy megcsinálja a műtétet magánorvosként. Jó fej. Lizanecz doki nagyon kedves és rendes is. Rendel Tatán a nőgyógyászaton, ha tudok hozzá megyek. A
Molnár jó orvos, nagy fegyelmet tart Tbányán, csak a modora hagy némi kívánnivalót maga után. Borsó nagyon drága, nála szültem a nyagyobbikat 16 éve, akkor volt kezdő, azóta elszállt kicsit. Remélem tudtam segíteni.
Köszi hogy válaszoltál!
Sajnálom ami veled történt. Nem is tudom mit mondjak...Szörnyű dolgok mennek itt.
Na persze,hogy velem rendes meg minden,szinte a fenekem kinyalja mert nem kevés pénzt hagyok ott egyébként.
Köszönöm szépen! :-)
Nektek is minden jót kívánok! :-)))
Köszi:) Igyekeztünk:D
Hát igen, sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem sok választási lehetőség van sajnos....
Mindegy, azért ne úgy menj be a kórházba, hogy attól félsz, hogy valami baj történik, vagy valami nem lesz jó...azért hallottam róla pozitív véleményeket is....:S
Sok sikert, és gyönyörű, problémamentes terhességet és szülést kívánok!
Ja és természetesen nagyon sok egészséget és boldogságot:):)
Jaj,tudom én azt!
Sajnos a lányommal nem volt lehetőségem felmenni Pestre,most meg nem tudok felmenni...
Ilyenkor egyet tehet az ember,sok rossz közül megpróbálom a kevésbé rosszat választani...
Csak ne legyen semmi komplikáció,aztán rendben lesz minden. Ezért is választottam szülésznőt.
Megnéztem a képeidet,nagyon szép kisfiad van! :-)
Őt nem ismerem...
De tudnék még mit mesélni a kórházról és az orvosokról...de nem akarlak rémisztgetni:):)
VAn sajnos még egy-két rossz tapasztalatom, hogy finoman fejezzem ki magam
Egyébként itt mostanában a Málikot dícsérik sokan.
Nem tudom...
Hááát erre semmi nem lehet mentség,rossz nap ide vagy oda...
Mik derülnek még ki erről a kórházról?!
Nem csodálom,hogy nem akartál itt szülni...
Igen, sajnos biztos hogy ő volt, már beugrott a neve...
Lehet csak rossz napja volt, vagy nem tudom...Én akkor a VArjúhoz jártam magánrendelésre, na hát ő sem egy egyszerű eset, mindegy, ő mondta, hogy menjek be, és majd csinál ott is egy UH-t..
Aztán úgy alakult, hogy mégsem ér rá, és megkérte a Molnárt, már akkor láttam , hogy nem nagyon tetszik neki, lehet neki is dolga lett volna. VAlamit még mondott is a VArjúnak, hogy fasza ki van, vagy valami ilyesmit...
Mindegy, rég volt, a lényeg, hgoy nem lopta be magát a szívembe
Jézusom! :-( Sajnálom...
Biztos hogy ő volt? Ez egyáltalán nem vall rá. Velem nagyon alapos mindig,mindenre türelmesen válaszol.
Nem csodálom,hogy nem akarsz vele talizni. Most ledöbbentem...
Mostmár eszembe jutott ki az...nekem volt egy missed abom...ő csinálta az uh-t amikor kiderült, hogy már elhalt terhesség...akkor én még nem tudtam
Végig egy szót sem szólt az uh alatt, én pedig meg mertem kérdezni, hogy mit lát, mi a helyzet?
Ő meg leordított, hogy mi lenne?? EGy elhalt terhesség!!
hát kicsit szarul esett...
REmélem soha többé nem talizok vele...
További ajánlott fórumok:
- Vidéki lakosként mehetek Budapestre nőgyógyászhoz a szakrendelésére?
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- A székesfehérvári Szent György kórház nőgyógyászati szakrendelésén tud valaki ajánlani jó nőgyógyászt?
- Tatabányai nőgyógyászati szakrendelésre kell időpont?
- A Honvéd kórházban pl. bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat szakrendeléseket bárki igénybe vehet vagy csak akinek köze van a honvédséghez?
- Tud valaki a X. kerületi szakrendelőben egy rendes nőgyógyászt ajánlani?