Vidéki lakosként mehetek Budapestre nőgyógyászhoz a szakrendelésére? (tudásbázis)
rossz helyen próbálkoztál! :)
Én körzetileg Szegedhez, és Mórahalomhoz tartoznék a bejelentett lakcímem alapján, de mindent elintézek itt Bp-n. A Fehérvári úti szakrendelőbe bementem 1szer, és megkérdeztem, h ellátnak-e, mondták, h igen, és kértem az időpontot. Azóta, ha bmi van, oda megyek fogorvoshoz, és nőgyógyászhoz. Annyit kértek, hogy mondjak 1 ideiglenes lakcímet, ahova a citológia eredményét kiküldhetik, ha vmi van. Én bediktáltam az albi címét, és már el is volt intézve minden.
Szia!
Én Pesten dolgoztam és választottam egy dokit de már akkor mondtam neki,hogy nem biztos,hogy itt szülök lehet vidéken,semmi gond nem volt ebből.Vidéken is volt egy választott dokim így mindent 2-szer ellenőrizhettem:))
Nekem bejött csak kicsit költséges ,a Pesti mindenképpen (2006-ban 8000 Ft volt egy orvoslátogatás a magándokimnál) és ezt párszor szorozd + még hozá csapodhatnak + költségek is...
Ja,a lényeg,hogy a végén vidéken szültem:)
Jó éjt!!!
További ajánlott fórumok:
- Véleményeket szeretnék a Tatai nőgyógyászati szakrendelőről. Melyik orvoshoz érdemes menni?
- Tud valaki nőgyógyászati szakrendelőt a 13. kerületben, ami ingyenes, és nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni?
- A székesfehérvári Szent György kórház nőgyógyászati szakrendelésén tud valaki ajánlani jó nőgyógyászt?
- Tatabányai nőgyógyászati szakrendelésre kell időpont?
- A Honvéd kórházban pl. bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat szakrendeléseket bárki igénybe vehet vagy csak akinek köze van a honvédséghez?
- Tud valaki a X. kerületi szakrendelőben egy rendes nőgyógyászt ajánlani?