Vegyes disznósajtsaláta recept
A Vegyes disznósajtsaláta hozzávalói:30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.
A Vegyes disznósajtsaláta elkészítési módja:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem. A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon. Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm. Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. febr. 7. 21:36
A vegyes disznósajtsaláta elkészítési módja és hozzávalói.