Vegetáriánus vagyok, de szeretnék ezen változtatni. Hogy tegyem? (beszélgetés)
...és nincs kérődző gyomrunk sem. :D
Szerintem a savképződés, a mennyisége befolyásolja a hús iránti igényt.
Anyukám soha nem kívánta a húst, nem is ette, míg apukám minden nap igényelte valamilyen formában. A bátyám anyukámra "ütött", a nővérem és én az apukámra.
Mivel egyszer elrontottad a gyomrod, ezért nem tudatosan vagy vega, hanem pszichésen. Ez inkább étkezési probléma 15 éves korod óta. Nem lehetsz valami jó evő.
Nem írtad, hogy mennyi a súlyod. Lehet, hogy túl sovány vagy és elsősorban az okozza a tüneteidet.
Többek között a fogazatunk és a gyomorsavunk árulkodik, hogy mit együnk, ehetünk.
Keress fel szakembert!
Fél füllel hallottam a filmet egyébként, de dolgoztam közben. Nem néztem fel.
Remélem, ismétlik majd. Szokták többször is.
Nem teszi tönkre a szervezetet a húsmentes étkezés. Emberek milliói élnek húsmentesen, még maratonfutók is.
Aki lakto-ovo vegetáriánus, mint a kérdező is, elég sok kefirt is eszik. Nyugi, nem hal meg! :D
Nem kötözködésből kérdezem, de miért kell tejnek hívni?
Ez nem tej. Ez dió ital. A tej az valami más dolog.
Ezt sosem értettem, hogy miért kell tejnek hívni az ilyen-olyan italokat? Rizst vízben megáztatnak - rizstej - ????
Mandulatej, meg ilyenek.
Nem, az egy sem tej, hanem valamilyen ital. Mandulaital, rizs ital, stb.
Tegnapelőtt reggeli hozzászólásom:
"7. Hópihe14
tegnapelőtt 07:03
Kezdd az u.n. "serpenyős egytál ételek"-kel, amibe apró kis kockára darabolt csirke mellet/halat raksz, a sok zöldség mellett nem lesz annyira drasztikus.
www.google.hu/search?q=serpeny%C5%91s+%C3%A9telek&biw=1309&bih=699&tbm=isch&tbo=...
Másrészt nagyon gyorsan kezdj el olyan kajákat enni, ami tömény vastartalmú, mint pl. cékla, petrezselyem,... keress rá a neten.
Persze amit a többiek írnak, hogy minimum egy szakképzett dietetikus segítségét kérd a vissza álláshoz, mert akkor ő a szükséges vitamin és egyéb tápanyag visszapótlást is figyelni fogja."
Szóval, ha van olyan, akinél ezek a tanácsok "kiverték a biztosítékot", akkor ott a biztosítékkal van a baj, és nem azzal a tanáccsal, amelyik szakképzett dietetikust javasol.
Szia.
Talán még nem sikerült tönkretenni a szervezeted, állj vissza a hússal vegyes táplálkozásra..csak jelzem, hogy ne az olcsó virslivel kezd, a halízű bontott csirkével, hanem minőségi cuccokkal, ami drágább a tömegcikknél. Például a minőségi hal, az sem olcsó.
Natúr kefírt is egyél, az baktériumos erjedésű, rendben tartja a gyomrot.
Ha megteheted, akkor vásárolj Supradint tabletta formában. Ez a komplex vitamin-ásványi mix az örök élet titka.
szerintem
Az én tanácsom az volt: ne arra figyeljen, hogy hol, mit írnak, mondanak. Figyeljen arra, mit kíván a szervezete!!!
És azt te sem tudhatod, hogy az ő!! szervezete őneki, mit mond!
Úgy hogy ugyanezen az alapon te se osztogass ezen az alapon senkinek se tanácsot!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Ti mit tennétek?tegyem vagy ne.../határozatlan vagyok, félek semmi értelme a feljelentésnek/
- Magányos és boldogtalan az életem, de képtelen vagyok változtatni.
- Gyűlölöm az életem. Képtelen vagyok változtatni rajta,...
- Meg tudom változtatni a klub nevét, aminek a tulajdonosa vagyok?