Szia.Én már vásároltam úgy,hogy egy faház fix áras volt,30000.Mivel Békéscsabán volt az áru és én is csabai vagyok,írtam,hogy 20000 ft-ért azonnal vinném.Neki eladó volt,és örült,hogy talált a közelben vevőt.Fogta,és levette az árut,majd visszatette 20000 ft.ért,én megtettem a licitet,és ő lezárta az aukciót.És még házhoz is hozta.Szerintem beszéljétek meg.Írj neki,és mond,hogy megvennéd 4500 ért,és akkor módosítsa,te pedig leütöd.Lezárja és kész.
hát most ugy van,hogy a kikiáltási ár 4500,és a villámár meg 5500.Akkor ha nekem jó lesz méret alapján,akkor mondjuk a villámárat leviheti 4500ra,és kész?
lefele nem módosíthatja, tehát a villámr nem mehet a kikiáltási ár alá. Viszont törölhet és újra felteheti a cuccot akárfix áron is, sőt akár zárt aukcióban is, csak neked.
Vagy, a jelenlegi akciót módosítja,tesz rá egy fix árat, ami ugye legalább, mint 5500 jelen esetben, viszont akkor neki EZ után kell jutalékot fizetni.
A legjobb,ha törli az aukciót és újraindítja fix áron, csak neked.
Vaterán is van olyan biztos, hogy az eladótól lehet kérdezni! Szerintem beszéld meg vele, hogy megvennéd 4500-ért, vigye le a villámárat 4500-ra és akkor Te ráütsz!
Mi történik akkor,ha eladó egy áru.5500 a licit nélküli ár, de az eladó azt mondja,eladná 4500ért is.Viszont még sok nap a vége,és most kellene az áru.Ilyenkor mi a teendő.Le leeht zárni az aukciót?vagy ki kell várni a végét?vagy törölheti?mi a teendő?