Vastag comb es szoknya (beszélgetős fórum)
Majd alkalom adtán benézek arra a fórumra!
Minden jót kívánok Neked és kis Családodnak! Jóéjt :)
Gratulálok a kislányodhoz, egy gyermek érdekében MINDENT meg kell tenni! A szép eredményedhez is gratula mégegyszer:)
Az Atkinsnak mi a lényege, röviden meg lehet fogalmazni?? (Nekem 10 kg.-ot kéne leadni, de nem megy:( )
Persze, nem titok :)
Atkins, 2 éve.
A terhességem alatt szteroidokat kaptam a kislányom érdekében, és ettől sajnos 74 kg-ról 114 kg-ra híztam 7 hónap alatt :( Fél évig szoptattam, utána nekiálltam az Atkinsnek, ez nekem már működött egyszer, így nem volt kétségem, hogy másodszor is fog, és nem csalódtam :)
Igen, Én is at javasoltam és örülök, hogy bevált a fórumindítónak!
Kedves Holly, Neked meg szívből gratulálok a csodás átalakulásodhoz! Ez óriási dolog volt!
Elárulod, hogy milyen módszerrel, mennyi idő alatt ment le ez a tetemes mennyiség?? Üdv: Fiti
Én is Secret platinumot használok a combomra már évek óta, de jó mell alá is, nekem ott is volt problémám, de inkább izzadás, mint dörzsölés - sajna nem topmodell cickóim vannak, és tetszik, nem tetszik, hozzáér az alsó rész a bőrömhöz :(
De az izzadás gátló mindkét helyen bevált, sőt, amikor irdában dolgoztam, ahol nem volt légkondi, a hátam alsó részét is bekentem, mert baromira zavart, hogy folyt rólam az izzadság - a túlsúly egyik nagy hátulütője :(
Szerencsére most már - 36kg-val kevesebbel - csak töredéke maradt meg a problémámnak :)
Mi újság, semmi eredmény Nálad???
(szerintem jobb a krém állagú, jobban kenődik!!)
Ma a ROssmann-ban kerestem ezt a krémdezodort. Spay és stift fomában kapható, az ára gyenge 700 Ft. Én a stiftet választottam, ebből négyféle illat volt az üzletben, amik közül az "Active" tűnt a legszimpatikusabbnak.
Kipróbáltam, és várom a hatását:)) Igaz, most este is tikkasztó a hőség... a P.C. előtt is lehet izzadni.
A pasik ha megneznek nem azert neznek szerintem, mert gorbe lenne a labad. S tenyleg vannak nagyon csinos szoknyak, hosszu, rovid mindenfele, hogy mindenki talaljon maganak valot :)
Menj el vasarolni olyan emberrel, akinek adsz a szavara, hadd mondja meg, hogy a szoknya jol all-e :)
Az attól függ, hogy hol kezdődik a görbület.
A szoknyának addig kell érni, ha térdben, akkor térd alá érjen, ha lejjeb, akkor midi-szoknya.
Egyébként, ha ez így van, akkor ne hidd, hogy nadrágban nem látszik. Állj a tükör elé és nézd meg, hogy melyik hosszúságnál látszik a legkevesebb ív a lábadból. (bármilyen textiliával kipróbálhatod, csak tartsd Magad elé)
További ajánlott fórumok:
- Szoknya és vastag lábikó. Nos ennyire gáz lenne?
- Meleg, szoknya, összeérő combok, kidörcsölődés...
- Kockás vastag pamut szoknyához milyen felső illik?
- Vastag lábhoz meddig érő szoknyát vegyek fel?
- Narancsbőrös combiknál ciki a rövid/rövidebb szoknya?
- Farmer mini szoknyához, cica naci vagy vastag harisnya a szebb?