Vasalnak-e még élét a női nadrágszáraknak? (tudásbázis)
Vasalással nincs gondom, nem mondom, hogy szeretek, de megcsinálom ha kell.
Azért kérdeztelek titeket mert ti mindent is tudtok:) Ugye, hogy mindenkinek más a véleménye? :)
Abszolút, megint divat vagy most volt az.
Nekem régről vannak élvasalt nadrágjaim, jellemzően kosztümök, direkt olyan fazonra varrattam, hogy élre vasaltként álljanak tökéletesen, de igaz évek óta pihennek a zsákjaikban.
Inkább ruhás, szoknyás vagyok.
Neem, Fincsi! Az vasal élt az ing ujjába, aki nem tud vagy nem szeret vasalni;)
Sosem szabad, mert az olyan ronda. Na:DDDD
Forgatni kell az ing ujját vagy a blúz ujját és akkor nincs benne él.
Amikor leírtam ezt az ing ujjat, eszembe is jutott, hogy te pont vasalsz bele:DDDD
Nekem úgy sem tetszik;)
Szövet nadrág él nélkül, magas sarkúval vagy egy szép cipővel/csizmával, hozzá illő kabáttal elegáns.
Bár én szeretem bőr dzsekivel is az elegáns és csinos cuccokat, mert úgy jobban illik a stílusomhoz. Vagányabb;)
Divat az még mindig, csak akkor elegáns cipő, kabát, blúz való hozzá.
Egy sportcipőhöz nevetséges, vagy pufidzsekihez.
A nagymamám konyha asztal terítőjének a mintája is divat manapság. Még sem veszek fel olyan ruhát.
Nekem nem tetszenek az élére vasalt nadrágok és az sem, ha az ing ujjába vasal valaki élt.
Szerintem divatja múlt ez, ahogy sok minden, amit mostanság rá akarnak erőszakolni az emberekre, pusztán azért, hogy gagyi cuccokat drágán el tudjanak adni.
Ja, szerintem nem tudják, hogy mi a divat, csak el akarják adni azt, amit nem sikerült nekik a múltba;)
Miért tőlünk kérdezed?
Miért más véleményére vagy iváncsi?
A lényeg az lenne, hogy hogyan érzed jól magad benne!!!! :))
Vasald ki belőle!
Már nagyon nem divat sem férfi, sem női nadrágba az.
Hány éves vagy?
Gőzölős vasalóval szépen ki lehet vasalni belőle.
Nekem minden nadrágom élvasalt, kivéve a farmert és melegítőegyütteseket.
De hol vág?
Pulcsival ,blúzzal is mehet a vasalt,,arra gondoltam ha ilyen sportos kabátod,,vagy ilyen cipőd csizmád van akkor úgy fura.
De amúgy rendben.