Varrónők/hobbi varrónők - Honnan szereztek szabásmintákat? (tudásbázis kérdés)
nyomtatható szabásminták
Nagyon szeretem a Burdát de mieött kiszabod a mintát lekell centizni és a saját méretre alakitani, ugy, hogy 2 cm még ráhagyni mert varrásra is kell.
Ha nagy a papirminta, akkor középen egy hajtást csinálni, ha kicsi akkor középen ketté vágni a papir mintát, és annyi cm-rel széthúzni az anyagon és ugy ell kiszabni, + 2 cm vágni.
Szia!
Én a Picasan szoktam kutakodni. Egyszerűen csak írd be a keresőjébe, hogy szabásminta. :)
Itt van egy hölgy, aki sokféle kreatív magazint megosztott már, van köztük szabásminta is: [link]
...de találtam valahol táska szabásmintákat is, azok is nagyon jók voltak.
Ha lesz időm, én is innen fogok varrogatni. :)
Jó böngészést! :)
Én is burdákat vettem egy ideig, aztán amikor az alapján megvarrtam életem első ruháját, akkor bazi nagy csalódás lett a vége, mert nem jött rám, de nem kicsivel volt kisebb a végeredmény :(
Azután én magamnak találtam ki azt a bizonyos ruhát, megrajzoltam, megcsináltam és többször is hordtam már, szóval ennyi. Az összes eddigi példányomat elajándékoztam, és azóta kútfőből varrok :)
De jo, ilyesmire gondoltam :)
Kerhetnem, hogy mondassz nekem oldalakat?
Netről szoktam letölteni. vannak olyan oldalak, ahol rengeteg minta van fent.
Csak annyi, hogy ki kell nyomtatni, és össze kell ragasztani a mintákat.
A burdaval csak az a gondom, hogy itt angliaban eleg draga :( (lehet otthon is, azt nemtudom)
Remeltem, hogy valaki esetleg tud valahonnan netrol letolteni.
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Babzsák fotel készítés, Szabásmintát keresek!!!
- Segitsetek nekem! Autó szabásmintát keresek.. maradt anyagom Manó függönyéből, verdás és találtam szivacsot is, de nem megy a kiszabás.
- Tudja valaki honnan szerezhetnék szabásmintákat?
- Szilveszterkor megfogadtátok, hogy idén mindenképp szereztek magatoknak barátot/barátnőt?
- Hol találhatok huzatfogóhoz szabásmintát?