Városi Legendák! (beszélgetés)
Sziasztok!
A városi legendákkal kapcsolatban ajánlanék 1 érdekes honlapot. Akit érdekel, itt sok városi legendát és azok esetleges magyarázatát is megtalálja: www.urbanlegends.hu
Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a téma! Amiket eddig felsoroltatok, azok mind megtalálhatóak itt.
A hazaküldött nagymama hamvairól jutott eszembe.
Volt egyszer egy (nanáhogy magyar!) házaspár, akik kinn éltek valahol Dél-Amerikában. Meghalt a férj, s a neje azt már nem tudom, hogy azért-e mert bonyolult lett volna, meg hosszadalmas procedúra a halott hazaszállíttatása, vagy azért, mert drága lett volna, a lényeg, hogy gondolt egyet és a megboldogult urának a maradványait beletette egy hordó rumba, s hazaküldte kis hazánkba.
A hordó meg éldegélt a tartalmával együtt a ház pincéjében évekig, mígnem a nej is eltávozott az élők sorából.
Jött a következő generáció, aki házfelújításra adta a fejét. A jó szakmunkások meg, akiket az építkezéshez elhívtak, megtalálták ám a hordó rumot a pincében és annak rendje-módja szerint be is nyakalták. Az utolsó korty azonban a torkukon akadt, amikor előkerültek a csontváz darabjai a hordó aljáról. Igaz vagy sem......
Olyan ez, mint a mondj egy szerszámot!
(kalapács)
Mondj egy színt!
(piros)
100-ból 100 embernél :))))
Komolyan? Ennek örülök. Szerintem egyértelmű, de hát ez van.
Hurrá
Lekvár?
:-)
nálunk a faluba ez megtörtént:
több év rossz házasság után egy asszony nem birta tovább férje állando részeges viselkedésèt,egy nap kiakadt,leütötte és kifözte szappanak!
ami a legrosszabb hogy volt akinek ajándékba is adott belöle!
Ezt én is hallottam, csak olyan köritésben, hogy a csomag tartalmát borsnak nézték és épp akkor volt disznótor, tehát belekeverték a hurkába, kolbászba, stb :DDDD
Aztán persze nem evett belőle senki, de az is lehet, hogy valaki megkóstolta :DDD
Én azt olvastam, hogy valaki kapott Amerikából egy csomagot, aminek megörültek, mert egy nagy dobozban két kiló kakaó volt. Utólag kapták meg a levelet, hogy remélik, rendben megérkezett a halotti por. Elküldték a nagymama hamvait, mert az volt az utolsó kívánsága, hogy otthon temessék el:D
Állítólag az 56 után disszidált magyarok közül sokan kérték a haláluk után, hogy itthon temessék el őket. Te elhiszed?
story!ismerosom ismerosnoje kiment Angliaba, es megismert egy angol sracot!aznap elment vele ebedelni, vacsizni, meg kavezni, eljutottak a csokig , mire a srac mondta, h menjen fel hoza!a lany mondta h ez meg korai, majd legozelebb!elvaltak, hazament a lany, es lefekudt aludni!masnap felkelt a lany es gusztustalan kiutesei lettek, elment orvoshoz, megvizsgalta a doki, es azt mondta, h ne haragudjon, de ilyen csak akkorjon ki, ha valaki hullaval erintkezik!a lany megijedt, kihivta a zsarukat es elkuldte a srac lakasahoz ahol kiderult, h nem reg eltunt 2 lany es azoknak a hullai voltak a lakasan!
pl ilyet hallottal mar?elhiszed?lehet h igaz, nem tudni! :D
egyik kedvenc filmem (filmjeim) a Rémségek könyve (eredeti cím: Urban legends)
három része van, az első eszméletlen jó, nálam a számtalánszor megnézhető kategória, és a másik kettő se rossz
További ajánlott fórumok:
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Nőgyógyászati legendák - Igaz, Nem igaz?
- Megvennétek faluban lakást, ha van hozzá kertrész, de városias életet kedvelitek jobban?
- Ti különbséget tesztek városi vagy falusi lakosú ember között?
- Tudtok olyan sorozatokat, amik hasonlóak mint pl. a Rejtélyes igazságok, Rejtélyes városi legendák?
- Mikulás legendák