Nekünk megmaradt egy Vitanax PX4 gombánk, egy Flavo Genin és egy doboz Acerola C. Pár szem hiányzik belőlük, akinek esetleg szüksége lenne rá kérem privibe írjon. Postán elkűldöm. Fizetni nem kell érte.
Én is elkezdtem szedni.Második hete,és sok minden történt velem azóta,csak nem tudom,hogy ez azért van-e mert szedem a gyógyszert vagy egyébként is ezek a dolgok következtek volna......
Persze, mindenki maga dönti el, hogy miben hisz, vagy mitől várja a reményt. Köztudott, ha már nagyon nehéz a fájdalmakkal együtt élni, mindent kipróbál az ember, persze, ha anyagilag ezt megteheti.
Gondolom kapott egy jó kis lökésterápiát is szteroidból előtte.....
Nem a gomba hatott.
(nem tartom kizártnak, h az immunrendszerre nincs erősítő hatással, és tuti, h én is hozzá nyúlnék, ha bmi oylan bajom lenne. Veszíteni való nincs. De jelen esetben ez a véleményem.)
a Chront biztos nem gyógyítja meg. Arra pont az a jellemző, h egyszer full xarul van a beteg, másszor meg, mintha soha semmi baja nem lett volna.... Subokban zajlik.
Valószínűleg amúgy is már ment kifele a subból, csak épp akkor kezdte el szedni, és a pszichoszomatikus hatása is érvényesült, meg mivel egybeesett minden, betudja annak.....