Varga gomba és a májdaganat (beszélgetés)
Ez az egyik oldal a többféle közül, ahol tudsz tájékozódni. A legalsó pontra kattintva elérhetsz dietetikust is, akivel ingyenesen is hívhatsz telefonon.
A máj áttét nem "számít" annyira, mert a máj csonkolható.
Hasnyálmirigynél viszont fontos, hogy hol helyezkedik el a daganat, de ha nem operálható, akkor valószínű, hogy nem a fejnél, ami szintén csonkolható lenne...
Nagyon sajnálom!
Nagyon sajnálom!
A hasnyálmirigyén hol van a daganat?
Mit fognak operálni?
Besárgult?
Igen, a Béres csepp is rákellenes csodaszerként kezdte a karrierjét.
De van ennél jobb is: a citrom
A citromlé 10000-szer erősebb mint a kemoterápia
:P
A Béres cseppet, C-vitamint már támogatják az onkológusok, valamint Avemart, Oncomart a kemó alatt is.
Mi esetünkben nem tiltották az egyéb alternatívákat sem, csak kezelés alatt redukáltatták a fent említettekre.
Kezelésen kívül azt csinálhatunk, amihez kedvünk van...
Hát nem tudom....
A férjem rákos volt. Kemoterápiája is volt, meg műtét, stb. A doki azt mondta, hogy a kemó rosszabb lesz, mint a műtét. Abban az időben a Bérescsepp volt a menő. Azt mondták sokan, hogy a kezeléseket jobban viseli, ha szedi. Az orvosok tiltakoztak. Az első 2 kezelést végighányta a férjem, illetve vért adtak neki, stb. Aztán vettünk Bérescseppet és tényleg jobban viselte a többi kezelést....
Persze nem azt mondom, hogy minden hatásos, de ki tudja?
Volt akkor egy srác, akit szintén akkor kezeltek, ő elment Mexikóba is, hogy kézrátéttel gyógyítsák meg. Nem sikerült....
És pont ezt használják ki a szélhámosok.
A GVH indoklásából:
"a megtévesztő tájékoztatások különösen érzékeny, kiszolgáltatott fogyasztói kört (betegek, időskorú emberek) céloztak meg"
Talán azért, mert nem minden megnagyobbodott májat szúrnak szövettanért? Ez fel sem merült benned? Ha egyéb képalkotó vizsgálatok IS indokolják, akkor igen. Mire ezeket összegyűjti a beteg, eltelik némi idő.
De lehet, igazad van. Kezeljenek mindent első perctől kezdve rákként, fő a biztonság.
Tudom nem olcsó ez a gomba, de én akkor is adnám neki.
Mert mint írtam ha csak kicsi remény is van, azt is ki kell használni a gyógyulása érdekébe.
Persze fájlalom én is minden olyan készítmény ami a rákos betegeken ígér gyógyulást nagyon drága. :(
De a gyártó és készítők akik ezzel foglalkoznak lelkiismeretükkel hogyan számolnak el, mikor a pénzt kasszírozzák befelé, ha esetleg tudják kamu volna az egész.
Ez legyen az ő gondjuk, én egyenlőre elhiszem meg előlegeztem nekik a hitet.
Szedtem énis annak ellenére, hogy a doktornő nekem azt mondta pénzkidobás az ablakon.
Jelenleg igaz nem szedem most, de voltam kontrollon és mindent rendben találtak nálam.
Ellenben a sógoromnál az egyik orvos azt mondta nem ér semmit, míg a másik orvos azt mondta feltétlen szedje, mert igenis segíthet.
Na akkor most kinek lehet elhinni azt segít ez a Varga gomba vagy netán fabatkát sem ér?
Kell hozzá apukád hitte amikor ezt a gomba kapszulát szedi.
Akkor szerintem lehet várni a javulást.
Meggyógyul!!!!
Én más egyébre próbáltam ki a varga féle gombákat, tanácsadó segítségével. A létő világon semmilyen hatást nem tapasztaltam 3 havi fogyasztás után sem. Így abbahagytam. Ha mindenki csak ennyi időt szán a kipróbálására, máris szépen profitál a doktor úr és lelkes csapata.
Saját oldalán felrakott gyógyulásokat bizonygató videók mindegyékében elhangzik, hogy a készítményeket a hagyományos orvoslás által javasolt terápia mellett szedték a betegek, ésgy értek el gyógyulást.
Jelentem 60 éves vagyok,több éve folyamatosan keresem a gyógyuláshoz vezető uatakat több-kevesebb sikerrel, de hogy csupán a gombák fogyasztávbárki is meggyógyult volna bármiből, még nem halottam.
Minden betegség arra utal hogy az immunrendszerünk nem kiegyensúlyozottan dolgozik. Elsősorban ezt kell rendbetennünk, e nélkül ey sincs a gyógyulásra. Persze sok minden kell még hozzá nem sorolnám, de sajnos a valóság azt tükrözi, hogy aki komolyan megbetegszik, azonnal és kizárólagosan a betegség tüneteit akarja pánikszrűen elnyomni. Tisztelet a kivételnek. A daganatos beteg pl. a daganatot, és a kiváltó oka az olyan semmisnek van véve.
Sajnos a májdaganatnál minimális a túlélési arány.
A 10 % pedig rettenetesen kevés; szinte minimális :(
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, érdemes elolvasni:
A konklúziót idemásolom:
Néhány dolgot érdemes leszögezni:
a gyógygombák egy része bizonyítottan rendelkezik bizonyos gyógyhatásokkal,
ez azonban nem jelenti azt, hogy az azokból készült termékek is hatásosak lennének (a termék minősége és adagolása kulcsfontosságú, ezért konkrét termékkel kellene bizonyítani a gyógyhatást - ez nem történt meg);
különösen nem jelenti azt, hogy a gyógygombatermék olyan csodás hatással rendelkezne, amit még a gomba sem "tud"!
Annak ellenére, hogy egy adott termék bizonyos hatása nincs bizonyítva, természetesen még létezhet. Csakhogy
előbb arra kellene pénzt, energiát fordítani, hogy igazolják azt, amit a betegekkel el akarnak hitetni,
és csak ezután kezdjük el kasszírozni a milliárdokat. (Ebben illene példát venni a sokat kárhoztatott gyógyszeriparról!)
A Max-Immun Kft. 2012-es nettó árbevétele 1.766.916.000 Ft volt.
A GVH háromszor büntette meg őket, egyre nagyobb összegekre.
Minek etetitek a szélhámosokat?