Vannak, akik esznek, vannak, akik isznak és vannak, akik mindentől híznak (beszélgetés)
A fiamnál is ez a probléma, az asthmájára kapott Seretide :( Ő még csak 8 éves lesz, de most nyáron 3 kg-ot hízott. Előtte nem sokkal kezdte kapni ezt a szteroidos cuccot, ami nagyon jól megszüntette az asthmás tüneteket, csak a mellékhatások :(
Most próbáljuk átállítani egy gyógyszerre, ami nem szteroidos, azt mondta a doki, hogy a gyerekek felénél beválik, a másik felénél nem... reménykedem, talán neki igen.
én alkoholt sose iszom de hizni ez nélkül is nagyon hizom...
talán 20 kiló egy terhességnél is sok de lehet ,hogy nem?
Hát azt inkább én is kihagynám. :D
Amúgy, terhesség alatt 20 kg-t híztam, iszonyatosan jól éreztem magam a bőrömben, a vérnyomásom rendben volt, minden ételt jóízűen elfogyasztottam, el sem tudom mondani, milyen remek volt... várom már, hogy újra így legyen, mert tervben van... :)
Szia!Vannak ilyen emberek de inkább az ellentéte van túlsúlyban.Én 1szer azt hallottam a szomszéd 60 éves bácsitól aki tanácsot adott ilyen hízás ügyben anyukámnak h igyon meg minden reggel éhgyomorra fél deci vörösbort.
Leheth van hatása.De én ezt semmi pénzért nem probálnám ki ugy emlékszem anyukám se tette (elég régen volt)
Egy ideje én sem tulajdonítok ennek jelentőséget. Lehet, hogy én is beléptem ebbe a korba??
Ja, és csak úgy mellékesen...azóta fogytam 6-7 kg-ot :D :D :D
Sziasztok!
Én a másik táborba tartozok, és nem büszkén írom ezt, mert ezen az oldalon sem olyan jó ám... :(
Kemény hetek kellenek, hogy egy-két kilót hízzak, eszem annyi zsírosat, amennyit máskor fél év alatt nem (hozzáteszem, hogy annyira nem bírja a gyomrom a zsírosat), nagy kínszenvedések árán sikerül, aztán jön egy stresszes nap, vagy csak vegyük elő exet, és egy-két nap alatt le is adom a hetek alatt felszedett kilókat... :S ne beszéljünk utána már a gyomorfájásról, alacsony vérnyomásról, étvágytalanságról... :S
Jó, hogy én ilyen alkat vagyok, de egy plusz 5-8 kg-val bizony jobban érezném magam. :)
Most vagyok kb. 168 cm, és 51-52 kg.... 55 kg-n már jól érzem magam. :)
sziasztok!!
na igen..ez rám is vonatkozik!!
De ez van, igy kell elfogadnnk magunkat..mert én pl soha nem leszek olyan emberke , aki akármit akármikor megehet és nem hizik!!!
További ajánlott fórumok:
- Elment a kedvem mindentől...
- 30 éves koromra totál elment az életkedvem mindentől! Van megoldás?!
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?
- Mit lehet tenni ha mindentől puffadok?
- Miért puffadok fel mindentől?
- Miért öklendezik mindentől?