Van valami természetgyógyász módszer a hüvelygombásodás ellen? (tudásbázis)
Bevált recept!Olvastam az egyik oldalon: 3 teáskanál élőflórás joghurtot összekeversz 10 csepp teafa olajjal, ebbe bele kell forgatni a legkisebb méretű tampont, felhelyezni éjszakára. Én nap közben is használtam, plusz cukormentes diéta+ grapefruit mag olaj. 3 nap és elmúlik. Még a hüvelyflórát is támogatja.
Remélem másnak is segíthet! :)
Sziasztok!
Már évek óta próbálok kilábanli a Candiánból. Nem szedek gyógyszert, antibiótikumot, diétázom.
Tudnátok egy jó természetgyógyászt ajánlani?
Köszi
Szerintem sem gomba!!!
Menj orvoshoz!!!
a Canesten NEM antibiotikum.
A CAnesten antimikotikum, azaz gombaölő.
Hogy elméletben lehet-e használni a két szert, azt nem tudom, de általában a kúpok előnye/hátránya az, hogy olvadás során kifolynak a hüvelyből, így a külső részeken is hat.
Ez alapján feleslegesnek tűnik a Canesten, ill. minden más külső kezelés.
Nem tudom, hogy miért kell rögtön ágyúval verébre lőni. A Canesten széles spektrumú antibiotikum. A legtöbb esetben a sima (tök olcsó) tejsav irrigálás, lemosás is megteszi a hatását, mégpedig irtó gyorsan.
Persze, ezt nem reklámozzák a tévében vacsoraidőben...
sziasztok!
Van itthon Betadine kupom,ha azt használom,kivül bekenhetem Canesten krémmel?
Hali Mindenki!
2 napig 3X Colpo Cleaner jód tabletta irrigálásnak
Florangyn hüvelykúp savköpeny helyreállításnak
A viszketés ellen a törpinyek popókenőcse jól bevállt: DM Babylove (a kicsi 200 Ft). Viszonylag jó gyullandáscsökkentő, zink-dioxidos.
Akinél folyamatosan visszatérő a gomba, mellette kőkeményen be kell tartani a Candida diétát, és a párját is kezelni kell.
A joghurtban sajnos soha nem lesz annyi laktobacillus, amennyire szükség lenne.
További ajánlott fórumok:
- Férfi spermaszám csökkenés javítása természetes módszerekkel
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Milyen természetes módszereket tudtok pattanások ellen?
- Száraz köhögés csillapitásának természetes módszerei
- Sopron, Szombathely felé Lyme-kórt természetes módszerekkel gyógyító orvost ismertek?
- Van bevált módszeretek kullancs és szúnyogriasztás ellen? Valami természetes és nem bolti spray és hasonló?