Száraz köhögés csillapitásának természetes módszerei (beszélgetés)
szió)) remélem már jobban vagy...? kár, hogy a babérlevelest amit írtam nem próbáltad, érdekelt volna, hogy segítette?)
nem baj, ha valaki mégis teszteli, írja már meg a későbbiekben!))
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ,meglepődtem ennyi segítőkész ember van közöttünk :)Ma reggel elhatároztam elmegyek orvoshoz de ugye csak ügyelet van .Mikor odaértem még ott volt halottam hogy elment mert két helyre is hivták.Erre jön ki az asszisztens hogy sajnos kb.1-1,5 órát várnom kel. Egy kicsit kiakadtam hogy fél perc alatt felirhatott volna valamit de nem inkább elment.
egy picit vártam aztán ugy döntöttem elemgyek az ügyeletes gyógyszertárba és kérek valamit. Nekem a Stodal(homeopátiás)ajánlották ezért most ezt iszom. A hagymatea borzalmas este még hánytam is tőle .Az ügyeletre ezért nem szabad menni de holnap holnapután sajnos csak az lesz.Hát én ezért halogattam.Szép napot mindenkinek!
azért egyrészt nevetlek,benneteket, másrészt csodálkozom....
ti, hogy fórumoztok??? természetes módszereket kérdezett, ergo természetes anyagokból készültet, és itt már a ventolintól a mixtura pectoralisig minden volt....
ezek gyógyszerek könyörgöm, ráadásul vénykötelesek is.... hogy jönnek ide egy ilyen fórumra?!
Nekem pár hete, amikor lányomat ügyeletre vittem, mert szinte fulladozott, a doktornő mondta, hogy próbáljuk ki éjszakára a "zsírkötést". Mellkasra disznózsírt kell kenni, vastagon, rá egy nedves konyharuha, arra egy nylon zacskó szétvágva, és az egészet körbe kell kötni egy száraz ruhával. Kipróbáltam, és nagyon bejött a javaslat. Ilyenkor még lehet a szobába hagymakarikákat tenni az ágy köré. Igaz, a szag nem a legkellemesebb, de legalább enyhül a köhögés.
Szerintem próbáld ki, hátha.
Jobbulást!!!!
a homeopátiás szerekről tudni kell, hogy az első időkben fokozhatja a tüneteket. :(
a hörgőtágító előtt én is azt ittam, de nekem se volt jó a későbbi időkben sem
szia! a lándzsás útifűszirup nem köhögéscsillapító, hanem nyákoldó, és pont köhögtet.
ha valóban száraz a köhögésed, és görcsös, akkor tudom ajánlani a theospirex tablettát, vagy a ventolin spray-t, amik hörgőgörcs oldók, és hörgőtágítók...csak sajnos receptkötelesek.
igaz, hogy nem természetesek, de használnak
További ajánlott fórumok:
- Kislányom köhög. Köptetőt szed, de éjjelente szinte csillapíthatatlan köhögési rohamai vannak. Hidegpárásítok. Mit csinálnátok?
- Milyen természetes módja van a száraz köhögés csillapításának?
- Mivel csillapítsam 20 hónapos gyermekem hurutos, köpettel járó köhögését?
- Milyen természetes köhögéscsillapító van, amit lehet várandósan használni? Kakukkfű?
- 200 ml-es Neo Citran Antitussive 0, 15% köhögés csillapító sziruphoz milyen adagolókupak van?
- Tud valaki köhögés csillapítására természetes, régi jól bevált dolgokat?