Van valakinek turkesztáni szil sövénye? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azóta vélemény?
Nekem 100 m-es 1,60 magas dróthálós kerítésem van. Már így vettem a házat és most nem futja a kerítést kicserélni beton aljúra.
Ugyanis a szomszédban van egy borjú nagyságú rotweiler, "aki" az előző tulajdonosnál átlátogatott időnként a kerítés alatt, vagy fölött.
Én ezt nem szeretném, mert nálunk időnként 3 pici, 5 év alatti unoka van és vannak kistestű kutyáim.
Szerintetek ez a sövény alkalmas arra, besűrűsödik annyira, hogy védelmet jelentsen?
Mert ez sem lenne olcsó mulatság 100 m-es, de mégis olcsóbb, mint az új kerítés.
Nekem van.
Tényleg gyorsan nő, de már csak akkor, ha szépen jó mélyen meggyökeresedett. Szereti a vizet, akkor mégjobban belehúz.
Egy titka van: vágni, vágni, vágni vágni, mert szerencsétlen fa akarna lenni, és az alsó ágak nem zárnak össze. Nyáron szép és a legalját kivéve átláthatatlan. Atkákra érzékeny, de jól viseli a megpróbáltatást.
És arról, amit most agyba-főbe hirdetnek "csoda-sövény" címen tud valaki valamit?
Állítólag 59 Ft/tő az ára.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Kérlek, segítsetek, mit lehet tenni, ha a szomszéd hatalmas 4 méteres sövénye végleg beárnyékolja a kertem?
- Madár sziluett matrica. Van valakinek tippje, hogy hol lehet ilyet beszerezni?