Van valakinek tapasztalata könnycsatorna műtéttel kapcsolatban? Nem átmosás és ilyesmi, hanem elzáródás miatti műtét! (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy fájna, azért másoltam be a linket, hogy ott azt mondja az orvos nem fájdalmas, és pár perc az egész. Azért altatják gondolom, hogy ne ugráljon félelmében a kicsi, inkább bódítani fogják szerintem.
Jobbulást a kicsinek!
Köszönöm a választ mindenkinek!
Az én kisfiam 3 éves és már baba kora óta járunk könnycsatorna szondázásra/átmosásra. Ezt sajnos már jól ismerjük. Most oda jutottunk, hogy még mindíg el van záródva ezért műtéti úton kell megoldani. Pár nap múlva megyünk a Tömő utcai szemklinikára ahol altatásban fogják már magát a vizsgálatot is elvégezni. Ami engem érdekelne, hogy tudna-e valaki arról mondani valamit, hogy hogyan viselik ezt a gyerekek a műtétet követően. Jár-e utána valami kellemetlenséggel meddig tart a felépülés. A műtét gondolom nem fog neki fájni mivel altatják én csak az azutáni dolgoktól tartok jobbára. Félre ne értsétek rettegek a műtéttől is de az ő szemszögéből érdekelne, hogy altatásból ébredve mi lesz vele. Lesznek-e fájdalmai... ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Mandula műtét előtt állok. Nektek mi a tapasztalat a műtéttel kapcsolatban?
- Epemütéttel kapcsolatosan tud valaki segíteni?Hogy müködik, mit lehet enni utánna, stb?
- 3 éves múlt a fiam még mindig könnycsatorna elzáródása van. Mit tehetek ellene?
- Hólyagsérv műtéttel kapcsolatban vannak tapasztalataitok?
- Körömlevétel! Lábon lévő műtéttel kapcsolatos"élmények"érdekelnének. Mennyi a gyógyulási idő, és hogy történik?
- Vane valakinek tapasztalata a laparoszkopikus műtéttel kapcsolatosan?