Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket? (tudásbázis)
ne aggódj, ekkorát még simán megoldanak másképp.
kérdezz rá arra majd ott amit korábban már írtam neked.
bekerülni azért nem annyira nehéz oda, csak egy agydaganatot kell növeszteni hozzá:)
de ott legalább van olyan, aki nagy eséllyel kiszedi úgy, hogy ne okozzon nagyobb bajt.
Hát igen, nem műtenek mindjárt...szerencsére:).
Várjuk a beszámolót:))))
Tényleg jut eszembe....
Volt it,t ahol lakunk egy fiatal srác, kiderült, hogy Neki is találtak valamit a fejében. Ide küldték, de őt azonnal megműtötték, azóta már jól van még dolgozik is. Szóval jó kezekben leszel:))).
Várom mindenképp:), ne félj minden rendben lesz
:-)))).
Voltam orvosnál.
Lehet babánk de sűrűbben ellenőrizni kell a daganatot hogy növekszik-e.minimum évente kell járnom MR vizsgálatra,és kaptam beutalót Pestre a idegsebészeti ambulanciára további vizsgálatokra.Valami amerikai utcai kórházba.Igy mondta a doki.Dr. Orbay Péter idegsebész adjuntus-hoz.Most 28-án.Valószinűleg oda kell majd járnom továbbra is.
Nagyon rendes volt a doktornő és az asszisztense is,hogy elintézték nekem:)
Felírta a negyedéves gyógyszereimet és szeptemberben kell visszamennem hozzá,de ha ez a pesti eredmény megvan akkor azt látni szeretné.
Jelenleg eddig jutottunk:)
Ja és ha szülök majd csak császárral szülhetek,mert nem szabad erölködnöm.
azért én ezeknek a "2 mondatból dianosztizálok és megmondom a tutit" netes orvosoknak a véleményét nem venném készpénznek, bármennyire is segítőkészek, még akkor sem ha esetleg néha igazuk lehet.
főleg ilyen esetben, amikor hosszabb távon az életed múlik azon, hogy mit javasolt egy orvos.
Hála az égnek:)
Megnyugodtál?:)
Azt válaszolta a doktornő a fórumon hogy nem ettől fáj a fejem és egyenlőre még nem nagy a dolog ezért annyi a teendő hogy gyakrabban kell ellenőrizni!
Ezt irta:
"Kedves Veronika!
A meningeoma az agyhártyából kiinduló jóindulatú daganat, amit itt újként irtak le. Méretét tekintve elhanyagolható, de jellemző rá a lassú növedés, ezért időnkénti kontroll javasolt.
Fejfájása ezzel nem magyarázható."
Kíváncsi leszek mit mond az én dokim!
Okés!
Amég nem jutok el a doktornőhöz irtam egy fórumba ahol egy neurológus szakorvos válaszol a kérdésekre.
Elvileg holnapra lesz válasz!megirom majd!
Erre illik azt mondani,h szívesen áhhhh nem!
Inkább kitartás és néha írj ide,h mi a helyzet veled!
Jobb az ilyenen túl lenni minél hamarabb.
meg azért az sem mindegy,h mekkora jó indulatú daganatot kell kivenni.
További ajánlott fórumok:
- Májvizsgálat eredményére nagyon rossz értékek jöttek ki, kezdjek el aggódni?
- Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Rehabilitációs felülvizsgálat eredménye
- Terheléses cukorvizsgálat eredménye..
- AFP vizsgálat. Mik a normális eredmények?