Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Van valaki, aki kép alapján ki tudná elemezni, hogy melyik embertipushoz tartozom (mint pl. alpi, kelet-balti, turáni stb.)? :) fórum

Van valaki, aki kép alapján ki tudná elemezni, hogy melyik embertipushoz tartozom (mint pl. alpi, kelet-balti, turáni stb.)? :) (tudásbázis)

8. Per (válaszként erre: 7. - Linda111)
2012. dec. 5. 20:45
Neten ennyi van fent a tipológiájából: főoldala: [link] , [link] ostortenet/index.html - van benne vonatkozó antropológia is.
7. Linda111 (válaszként erre: 6. - L.luiselotte)
2012. okt. 17. 22:41
Online nincs fent a neten valahol?
6. l.luiselotte (válaszként erre: 5. - L.luiselotte)
2012. okt. 17. 22:35
bocsi, nem K György, hanem Kiszely István a szerző.
2012. okt. 17. 22:34

Kiszely György : A Föld népei - megtalálod Magad is.

( de Mo-on igen sok a keverék, nem biztos, hogy csak egy tipus jegyei látszanak rajtad.

4. Linda111 (válaszként erre: 3. - 74f8c12b8e)
2012. okt. 17. 22:09
Már olvastam neten valahol, hogy valakit kép alapján kielemeztek, ezért jutott eszembe, hogy hátha rajtam is látszódik valami :) Amugy lehet hogy pont nem, mert több embert be tudtam én is azonositani néhány jellegzetesség alapján, de magamat nem tudtam hova tenni, de hátha mások más szemmel látnak, ezért irtam ki ide...
2012. okt. 17. 18:25
Egyáltalán nem biztos,hogy látszik rajtad,az emberek többsége kevert.1-1 jellegzetesség talán látszódhat kiemelten,pl.mongolredő..de annyira nem értek hozzá.
2012. okt. 17. 18:10
Ha van itt valaki, aki ért ezekhez, az irjon, és majd teszek fel képet :) Mielőtt valaki megkérdezi, csak mert érdekel :)))
2012. okt. 17. 18:10
Van valaki, aki kép alapján ki tudná elemezni, hogy melyik embertipushoz tartozom (mint pl. alpi, kelet-balti, turáni stb.)? :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook