Van tapasztalatotok dr. Kovács András plasztikai sebészről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Engem Ő műtött 2 hete!
Ha érdekel,hogy teltek a napjaim, kopogj be a naplómba.
Sziasztok!
Én voltam nála konzultáción. Ő lett a választottam. Április végére kaptam időpontot a műtétre!
Kedves, laza fickó. Minden kérdésemre válaszolt.
Nekem van tapasztalatom, én nagyon meg vagyok elégedve vele. A nagy családban már több hozzátartozónkat is kezelt, volt akit kórházban, és volt akit magán ellátás keretein belül.
Lelkiismeretes és nagyon figyel arra hogy mindig tájékoztasson az összes lehetséges kimenetellel kapcsolatban.
Valós adatok? Itt egy fórumon? Amúgy milyen valós adatokra vagy kíváncsi? Hogy valaki megìrja hogy jó, vagy nem jó? Ez lenne a, valós adat? Vagy hogy fizet e hirdetésekért? Vagy hogy lehet nem is ő operálja azokat, akik kint vannak a saját oldalain? Kovács doktor velünk mindig is végtelenül korrekt volt, én csak ezt tudom mondani. De a valós adatokról hogy hogy szeretnél tudni, azt nem igazán értem.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Mi a véleményetek Dr. Gill Endre plasztikai sebészről?
- Dr. Pap Péter plasztikai sebészről vélemények?Ár? Mellnagyobbítást szeretnék.
- Dr.Kovács Ferenc plasztikai sebészről mik a tapasztalatok, mellműtétet illetőleg?