Van remény! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van remény!
Sziasztok!
Először is Gratulálok mindenkinek!:)
Másodszor,lenne egy kérdésem.
A párommal 3hónapja vagyunk rajta a baba projecten.Na most,30.-a körül lehetett peteérésem(ovulációs kalkulátor szerint) de lehetséges hogy valamivel előbb volt.Körülbelül 2napja furcsa szurkát érzek a hasam jobb oldalán,a petefészek körül,és két napja olyan érzésem volt mintha megakarna jönni.Ami ugye lehetetlen,több mint egy hét még a nemvárt mensi-ig.A melleim majd leszakadnak ugy fájnak,és az ébredési hőm 37,0.
Szerintetek lehetnek ezek baba(terhességi) tünetek? Vagy beágyazódás jelei? A peteérés elötti 3napban peteérés napján és az azt követö 1napban is együtt voltunk a párommal.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Nekem 2 sikertelen lombikom volt!De tényleg csak bíztatni tudok mindenkit hogy nem szabad feladni!!!!
Gratulálok a kitartásodhoz és a kistesóhoz! Nekem az első babám 8 év orvosi kezelés, sok műtét és 5. lombik programra született meg. Én a 4. lombik után feladtam volna, de a család "zsarolt"...Nehéz terhesség volt, s már a végére az orvosok is kételkedtek, hogy szülünk-e. Amint megszületett a lányom, tudtam, hogy lesz újabb lombik próbálkozásom. Semmi esélyt nem adtak az orvosok, csak ezért egyeztek bele egy újabb lombik kezelésbe(nagy rizikót vállaltam). A 6.-ra ikreket szültem! Így lett teljes a családunk. Nehéz, de nagyon boldog vagyok. Szóval egy 100%-os meddőnek is lehet 3 gyönyörű gyereke!
Nagyon sajnálom....
Ez ennyire 100% ?????
Nem lehet inszem vagy lombik sem????
Szerintem is menni kell tovább...csak akkor nem lehet,ha te azt mondod, de ha te nem adod fel, akkor bármi megtörténhet....Ez biztos!!!!
Ne add fel!!!!
Emese!
Ne add fel! Menj tovább másik orvoshoz, másik klinikára, másik meddősségi központba, természetgyógyászhoz!
Sziasztok kedves anyukák és leendö anyukák. Elnézést kérek,hogy így le tegeztem mindenkit. Én is olvasgatom a történeteket és nagyon megszoktam hatódni, néha még el is sírom magamat, mert nekem sajnos nem adatik meg , hogy valaha is kisbabám születhessen. 29 évesen kellett ezzel szembesülnöm ,1 év próbálkozás után és 9 hónap vizsgálatok és hormon kezelések után.Ezúton gratulálok mindenkinek a gyermekáldáshoz és jó egészséget kívánok. Emese.
Nagyon megérintett a történetetek. Gratulálok a kitartáshoz.
Mi az első gyerekünkre vártunk évekig, hatalmas öröm volt, mikor megszületett. A kistesó is váratott magára - már-már lemondtunk róla és akkor megtörtént a csoda: a férjem 31. születésnapján POZITÍV lett a teszt - akit érdekel története az adatlapomon.
Én is reményt akarok nyújtani azoknak, akik nagyon szeretnék, de egyelőre várniuk kell a gyermekáldásra.Soha ne adjátok fel!!!!
Szia.Gratulálok nektek és sok sikert.Az én nagyobbik fiam 95-ben született.Egy betegség miatt az orvosok azt mondták többet nem lehet.Rá 7-8 évre,hogy lehet.2006-ban született meg a kicsi.Akkor jönnek amikor úgy gondolják jobbik esetben,ha nem segitenek az orvosok.Sziasztok
Ja igen én is végig sírtam miközben olvastam és aztán , mikor először reagáltam rá, még egyszer köszi, és nekünk sem szabad majdan a boldog percek után elfelejteni megírni a történetet, és segíteni azoknak, akik akkor fognak úgy érezni, mint most mi. És nekik is nagyon segít majd,hogy ne adják fel...mert nekem fontos volt ez most nagyon...KÖSZI:-)))))
Tiszta szívből gratulálok, nem csak a gyermekeidhez, hanem a kitartásodhoz is! Legyetek nagyon boldogok!
azt elfelejtettem hozzátenni, hogy végig könnyeztem a cikkedet!!!Mégegyszer gratulálok!
Tiszta szívből gratulálok, nagyon aranyos csaj vagy és segítőkész:))
Sok-sok boldogságot kívánok nektek!!!!!
Én is szívből gratulálok!! Elárulnád még azt, hogy melyik az a bizonyos "megfelelő pillanat"?
Drága Barátnőm!
Szívből gratulálok a cikkedhez és örülök hogy sosem adtad fel, nagyon erős egyéniség avgy és büszkék vagyunk rátok!
Millió puszika
Fórumtárs! :) Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! Sok boldogságot!
Gratulálok Nektek!
Azt hiszem nem csak az én nevembe beszélek ha
megköszönöm,hogy megírtad ezt a csodás történetet amivel a reményt táplálod bennem és másokban :)
Könnyes szemekkel mosolyogva olvastam a cikked!
Reményt adott!
Kívánom nektek legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!
Gratulálok neket tuszta szívből!
És tudom min mentetek keresztül, mert mi 9 évig vártunk a 2. babára.
Nekünk a nagylányunk sem jött össze könnyen (3 év után), de a kicsi lányunk ezt meg triplázta.
Nálunk sem volt semmi olyan probléma amit orvosolni tudtak volna.
Én is hőmérőztem, figyeltem a testemet és már feladtam a rményt, hogy még egy gyermekem legyen. És akkor megtörtént a csoda!
Tehát aki hasonló cipőben jár, annak csak szorítani tudok, és át tudom érezni mindazt amit hónapról-hónapra átélnek, a nagy csalódást!
Kitartás mindenkinek!
Csacsa!Mi is már több mint másfél éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül!:(
Örülök a boldogságotoknak!!!
Koszonom a valszt:)
Akkor megnyugodtam mert kicsit aggodtam hogy ez nem normalis:)
Igen nekem is eros a nyakom meg szur alltalaban a jobb petefeszkem es akkor erosebb a teszt csik is :)
Sajnos homerozni nem tudok mert 2 muszakban dolgozok :( es nem tudnam pontosan csinalni :)
Megegyszer koszonom a valaszodat :)
Jo egeszseget kiscsaladodnak :)
Persze hogy nem egy napra esik, egyszer korabban jon egyszer elobb. A szervezet tudja mikor esedekes. Az hogy 6-7 nap is van 2 honapban a peteeresek kozott, teljesen normalis. Szerintem senkinek nem allandoan a 14. nap van az gyek egy attlag. Ezert fontos a pontos homerozes, es nyalkafigyeles es ezek alapjan tudod mikor kell tesztelni, a teszt meg megmutatja a pontos egyuttlet idotartamat. Persze az lh tesztben csak az a pozitiv ami tenylegesen erosebb csikot mutat a teszt csiknal. Mert lehet halvanyabb de az csak az emelkedo lh szintet mutatja.
Igen ugy 2 eve inditottam egy forumot azzal a cimmel hogy Nem esek teherbe. Ott nagyon sokat jartam :D
Szia! Gratulálok a kisfiadhoz! Még emlékszem rád valamelyik "teherbe esési" fórumról, örülök, hogy sikerült! Le a kalappal a kitartásod előtt!
szió! megtennéd, hogy a lány elérhetőségét elküldöd nekem privátban? előre is nagyon szépen köszönöm!)))
csacsa :)
Gratulalok a kis Krisztianhoz :) es a kitartasodhoz :)
Le irnad majd mikre figyeltel a legjobban es hogyan LH teszteltel? Koszonom.
En is LH tesztelek de nem mindig felidoben van a tuszorepedesem hol a 16ik napon hol a 19en. es a ciklusom se egyforma hosszu sajnos .
Neked hany naposak a ciklusaig es mikor volt tuszorepedesed?
Koszonom es bocs a sok kerdesert :)
Csacsa!Gratulálok és minden tiszteletem a tiéd a kitartásodért.Sokan vagyunk,akik évek óta próbálkoznak,hiába.Mivel mi is mindent megpróbáltunk már és maradtak a meddőségi beavatkozások,így nehezebb helyzetbe is kerültünk a testünk figyelésével kapcsolatban.A stimulációk produkálnak érdekes jeleket.Én a többieknek is kívánom,hogy minél előbb éljék át a várt csodát és maradjon meg a kitartásuk,az erejük a hitük!Mindenkinek szívből kívánok nagyon szép kismama-korszakot!
Én is szívből gratulálok nektek.Csak csodálni tudlak a kitartásodért.Én csak "belekostóltam" a negatív tesztelés világába.Nekünk az első baba fél év után jött,de azt is nagyon nehezen bírtam lelkileg.Így minden elismerésem azoké akik évekig tudnak bízni és kitartani.
A cikben irtam, igazabol semmi olyan ami gyogyszerrel megoldhato. Elmondta hogy mit figyeljek a tesztemen, hogyan kell pontosan homerozni es tesztelni. Ez ugy 7-8 honapon keresztul tanultam es a 9. honapban meghozta a gyumolcset. Nagyon fontos hogy tudjuk es ismerjuk sajat testunket. Sajnos ez a modszer csak azoknal mukodik akiknek tenyleg nincs gondjuk. Nekem is 3 orvos mondta el hogy nincs bajom es varni kell es a paromnak sincs. Igy tudtam hogy nincs gond , deigy is 7 evet kellet probalkozni . De ebbol a 7 evbol az utolso egy ev volt az amikor tenylg megtettem mindent, amit orvos nelkul meglehet tenni. Szoval a szervezet ismerete a legfontosab es a homerozes. Egyutt kell mindent csinalni, mert kulon kulon nem megy. En is homeroztem ugy ahogy a doki mondta 6 evben , volt hogy egy evig, de semmit sem ert hisz rosszul csinaltam. Es sajnos az orvos nem segtett hogy ezt igy es igy kell.... Bevallom megvan a velemenyem a magyar nogyogyaszokrol.
Szerintem többeket érdekelne mi volt az a segítség, amit végül a genetikus ismerősöd adott. Megosztod velünk?
További ajánlott fórumok: