Van rá jogom, hogy kikérjem a papírokat? (tudásbázis)
Egyik ismerősöm mondta,hogy utólag beírkáltak dolgokat,ugyanis ő míg bent feküdtek,akkor követelte,hagy nézze meg a papírokat.Majd később kikért mindent a betegjogi képviselő útján, és sokkal több minden volt beírva,mintha rendesen ellátták volna a babáját.
Ezek után semmit nem tud bizonyítani.
Nálunk is volt probléma az orvosom hezitálása miatt,persze a zárójelentésen semmi,a fent említett esetet ismerve,nem is mentem a betegjogi képviselőhöz.A gyermekem kezelő orvosa megmondta(persze írásba nem adta),hogy a szülészorvosom hibázott.1 hónapot töltöttünk bent,de a lényeg,hogy már minden rendben.
Jó egészséget kívánok Nektek!
Köszönöm, hogy ennyien írtatok
akkor megpróbálom kikérni nem az a legfőbb szándékom hogy perelhessek hanem az hogy tudjam mi volt azon a napon.
független neurológusunk van, de ő nem meri mondani 100%osan hogy akkor történt mivel már 11 hónapos volt a fiam mikor hozzá kerültünk sok idő eltelt.
addig meg orvostól orvosig jártunk akik futószalagon kezelték a fiam és le sem sz.rták ...
mikor hajnalba be mentünk onnantól kezdve papírokat írogattak, szívhangról i vannak a papírok és mikor váltás volt este jött a másik doki elkezdett kiabálni mindenkivel, hogy reggel 5 óta benn vagyok és még csak 1 uh sem készült annak ellenére hogy bármikor szét válhat a heg, akkor azonnal uh volt kb 20-25 perc volt kaptam egy paksamétát amit fel kellett vinnem a szülőszobába és onnantól kezdve 1 órán belül kin volt a kisfiam, tehát biztos látott valamit a doki, nem?
most nézem pécsiek vagytok, az említett ügyvéd úr szegedi, de országosan vállal eseteket, persze legalább egyszer át kell hozzá utazni
ha gondolod priviben megadom az irodája elérhetőségeit
Van jogod kikérni a papírokat! Sőt tedd is meg, közben vedd útba a betegjogi képviselőt is. Én a helyedben elvinném egy "független" - tehát nem abban a kórházban ahol szültél - dolgozó neurológushoz és adja írásban a szakvéleményét, miszerint a baba a hosszú vajúdás, késlekedés miatt agyvérzést kapott ott bent.
Gyűjtögess minden papírt, amit eddig kaptatok a kezelések, vizsgálatok során. Ha minden megvan akkor pedig irány egy ügyvéd. (én dr. Ábrahám Lászlót merem ajánlani, a legrutinosabb az országban a műhibaperek terén, és ő tutira megmondja, hogy érdemes-e perre vinni az ügyet) Ha az ügyvéd úgy látja, hogy nyerhető az ügy akkor pedig mindent -szó szerint- mindent be kell hajtani a kórházon (utazási költségek, gyógyszerek, Dévény torna költségei stb stb
Nagyon nehéz menet, remélem lesz erőd végig csinálni!
Szorítok, hogy Adrián minél gyorsabban fejlődjön!
Szia! Nagyon sajnálom ami veletek történt!!! :(
Hihetetlenül felelőtlenek tudnak lenni az orvosok. :(
Szerintem ki kell hogy adják nektek a papírokat. Bár nekünk a zárójelentésen rajta volt minden vizsgálat, amit a kisfiammal csináltak. (vérvétel, uh)
Szia!
Nehéz mit mondani! Sőt nem is találok szavakat!!
Van jogod kikérni a papírokat és ők kötelesek odaadni!
kisfiam születésénél nem volt minden rendben és ez csak nem rég derült ki, most 14 hónapos..
de a zárójelentésben amit kaptunk nincs semmi sőt nem említettek semmit.
a szülés előtt volt egy UH utána rögtön műtő, akkor tuti látott valamit a doki... nem? 2 napot vajúdtam...
akit érdekel a történet elolvashatja a naplómban itt most nem írom le mert hosszú.
szóval kikérhetem én a kórházból a papírjainkat?
szeretném most már megtudni hogy mi is van a fiammal illetve mi történt azon a napon..
tudtok nekem tanácsot adni ha esetleg elzárkóznának ettől a lehetőségtől? illetve nem akarnák ki adni a papírokat?
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Milyen papírokat kell kitölteni, hogy ápolási díjat kapjak?
- Tud nekem valaki segíteni, hogyan kell a GYES-t és családit elintézni? Mikor kell a papírokat kikérni... stb?
- Próbaidő alatt azonnali felmondánál a munkáltatónak hány napja van, hogy kifizesse a munkabért és kiadja a papírokat?
- Ki tudja, hogy mennyi időn belül kap valaki Németországba munkavállalási engedélyt, ha a munkáltató intézi és adja le a papírokat kint?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni ahhoz, hogy valaki értékpapírokat kezelhessen?