Próbaidő alatt azonnali felmondánál a munkáltatónak hány napja van, hogy kifizesse a munkabért és kiadja a papírokat? (tudásbázis kérdés)
8. Viccca10
2011. márc. 20. 07:00
azonnal, még az aznap ki kell fizetnie,mikor felmondasz. De ez oda-vissza igaz, ha ő mondana fel.
7. pmazsi
2010. okt. 18. 19:52
Köszönöm mindenkinek a segítséget
6. Moncsina
2010. okt. 17. 09:08
Én is így tudom...
5. fd8e423e9e
2010. okt. 17. 09:04
Azonnali hatályúnál munkaviszony megszüntetésnél
- próbaidő alatt azonnali hatályú
- azonnali hatályú közös megegyezés
- azonnali hatályú rendkívüli felmondás
kb. három évvel ezelőtt változott az Mt. A munkáltatónak három munkanapon belül kell a munkaviszony megszűnéséről szóló igazolásokat kiadnia a volt-munkavállalónak, és a járandóságait kifizetnie.
Főszabály valóban az, hogy az utolsó munkában töltött napon!
4. napkelet (válaszként erre: 1. - Pmazsi)
2010. okt. 17. 08:24
Szia!
Felmondás esetén, az utolsó munkában töltött napon , a munkáltatónak kötelessége az összes járandóságot kifizetnie.
3. Piglet001
2010. okt. 17. 08:17
Szerintem azonnal kell fizetnie. Én így tudom.
2. pmazsi
2010. okt. 17. 07:34
Bocsi a hibás fórumcímért :-S
1. pmazsi
2010. okt. 17. 07:34
Dolgozó próbaidő alatti azonnali hatályú felmondása esetén a munkáltatónak mikor kell/hány napja van arra, hogy kifizesse a munkabért és kiadja a papírokat?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a munkáltatók kerülik a 30-33 éves nőket?
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?
- Miért nem vesznek fel a munkáltatók?
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- Felhívnád a figyelmét a munkáltatónak, ha egy olyan embert akarna felvenni aki nagyon zűrős?