Van rá esély, hogy a kutyáim "kibékülnek"? (beszélgetés)
ez jó ötlet, én ugy csináltam kb 3 hetes koruk körül, hogy egyet a kezembe vettem és ugy mutattam meg a papának, hogy a mama kutya is ott volt, figyelni kell a szuka reakcióját!!!
Ha a másik is szuka akkor még jobban kell figyelni, mert ugyan szerencsére ritkán, de előfordulhat, hogy a másik megtámadja a kölyköt!!!!
Köszi a válaszokat,anyon édik vagytok!:)
Remélem tényleg nem lesz semmi gond.
Most elkerítettünk egy kis helyet az anyának,ahol legalább látja a másik kutyát(aki egyébként az anyja,csak h barátkozzon azzal,h ott a másik kutya is.
kb két hét amig ennyire védi őket, ha előtte megvolt köztük a rend a ranglistán, nem lesz később gond, ha még nem játszották ezt le, akkor lehet, hogy most jött el az ideje.
ha a kölykeit védi, akkor teljesen mindegy hogy kan, vagy szuka a másik, két-három hétig nem engedi a közelükbe.
Szia!
Szerintem csak addig félti őket ilyen nagyon amíg kicsik, nálunk a férjemre is morgott, csak engem engedett oda,pedig előtte nem volt ilyen! Mire egyedül ettek a kicsik, már nem érdekelte, ő is menekült előlük hogy ne szopjanak!Várj egy kicsit, és fokozatosan szoktasd, mit szólnak egymáshoz!:)
További ajánlott fórumok:
- Búcsú a kutyáimtól
- Hogyan tudnám pároztatni a kutyáimat?
- Meg akarták mérgezni a kutyáimat. Lelkibeteg lettem.
- Új helyre költöztünk és a séta sokszor egy borzalom. Én nem tudok alkalmazkodni vagy a kutyáimat neveltem túl aktívvá?
- Miért rágják meg a kutyáim a kertben csak kifejezetten a tujákat?
- Mit tegyek, hogy a kutyáim ne kaparják az ajtót?