Miért rágják meg a kutyáim a kertben csak kifejezetten a tujákat? (tudásbázis)
igen! veled is bajom van!
hagyj már békén! szálj le rólam!
érthető voltam????
kopjál már le rólam!
fogadd már el hogy túlnyomultál, és ne próblj itt a jóságos tanár néni álarc mögé bújva szórakozni velem!
Nagyon nem mindegy az összetett szavaknál, melyik szavakat írjuk egybe, melyikeket külön, mert megváltozik az értelmük. Ha a téma bővebben érdekel, már régebben is írtam valakinek erről útmutatót a "Helyesírás topic"-ban.
Vagy ha még ennél is bővebben érdekel a téma, néhányan tudunk neked szakirodalmat ajánlani. Addig használd bátran a helyesírást ellenőrző programodat, mielőtt mented a hozzászólásodat.:))
Csak olvasgattam, nem akartam ebbe a fórumba beírni, de szerettem volna én is érteni egészen pontosan mire gondoltál.:))
Neked állat az állatorvosod?
Ugye ez csak helyesírási hiba volt?
ásványi anyag hiányuk van!
konzultálj az állat orvosoddal!
Szia!
Lehet, hogy kedvelik az izét, és csak a tujáknak:) Esetleg azt is eltudom képzelni, hogy a tujának olyan jó az állaga, hogy rájöttek, csak azt kell rágni (ugyanis, akár a nyulaknak, a kutyáknak is szükségük van rágásra, ha nem is mindennaposan, bár nekik nem nő folyamatosan a foguk). Javaslatom: vegyél nekik rágcsálnivaló játékot+ kend be az összes tujád törzsét mondjuk Erős Pistával, legközelebb tutira nem fogják megrágni. Játéknak régi, rossz cipő is megteszi, ha nem akarsz költeni rájuk.
Üdv Gulyás Éva
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Ki hogyan éli meg, hogy kifejezetten magas?
- Tudnátok ajánlani kifejezetten nehéz, sűrű és jól hidratáló testápolót?