Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van párom, de ha ő nem lenne, nem kellene más. fórum

Van párom, de ha ő nem lenne, nem kellene más. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. Kamira (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 17. 13:43
Én is ezt gondoltam a férjem mellett. 4 éve lesz, hogy meghalt, a halála után is sokáig ezt gondoltam. Ma már merek arra gondolni, hogy talán nem egyedül fogom leélni a megmaradt éveimet. Azért, hogy ne legyek egyedül nem lennék senkivel, csak akkor, ha leszek olyan szerencsés, ha az élet ad még nekem valakit, akit önmagáért szerethetek.
ápr. 17. 12:30
Egyébként nekem sem.
8. libikóka (válaszként erre: 6. - Abigél121)
ápr. 17. 12:29
Másképp értelmezel, szerintem.
ápr. 17. 12:11

lefagytam

szóval férjhez, szültem 4 gyereket.A férjem hüségére megesküdtem volna sőt tüzbe mentem volna.

Mégis elárult és nem is akárhogy a házasságon kívüli kapcsolatból gyereke is született.

ápr. 17. 12:06

Megdöbbentő számomra, ahogy nyilatkoztok.

Tapasztalt "öregasszonyként" nekem nagyon furcsa, hogy valakit istenítettek, akiket talán nem is ismertek még elég jól.

Voltam én is fiatal , és fiatalon is mentem férjehz

5. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 16. 19:13
Dettó.
ápr. 16. 16:55
Nekem sem.
ápr. 16. 16:48
Szintén.🙂
ápr. 16. 14:27
Ezzel én is így vagyok. Elvesztettem már valakit, akiről azt hittem, az egész életem az övé. Viszont így kiderült számomra, hogy lehet pár nélkül élni. Vagyis nekem nem a kapcsolat a fontos, hanem a férjem. Csakis ő. Ha ő nem lenne, akkor én már nem nagyon szeretnék új kapcsolatot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook