Ez közeledés lenne részéről? Mégis mit kellene lépjek? (beszélgetés)
"nem írok neki rogton vissza, majd csak órákra rá"
Ez a férfi nem dolgozik ? Miért gondolja, hogy a másik fél, a nő annyira ráér, hogy csak ül a fotelben, és alig várja, hogy válaszolhasson ? Örüljön, ha aznap válaszolsz !
Hány éves ? Mennyire felnőtt ? Nem tűnik annak... vagy lelkisérült. Vagy anyuci leste minden kívánságát, és ugrott azonnal, ha a fia akart/kért valamit. Talán elkényeztették otthon ?!
Most, amikor ismerkedik, már elvárásai vannak ? Ahelyett, hogy igyekezne egyeztetni Veled időpontot : ki mikor ér rá, hol tudnátok találkozni, ki fog utazni épp aznap 10 km-t ? Telefonon nem beszéltél vele (erről is)?
Hát engem már nem érint a kérdés, de ha érdekelt valaki nem érdekelt, hogy mennyit dolgoztam, és milyen messze kellett mennem. Mondjuk kocsival 10 km az pont semmi....
Ha ennyit nem ér neked, akkor felesleges azzal foglalkozni, hogy mikor írsz vissza, mert az viszont nem normális elvárni valakitől, hogy 0-24-ben a telefonon lógjon...
Nem tudom. Állítása szerint én is kellene közeledjek, mi ez, hogy napokon keresztül csak ő ír?
Aztán hozzátette, hogy ma el akart hívni este munka után, de nem voltam képes idejében visszaírni…
Ok 7 ig dolgoztam, most volt időm írni neki. De komolyan, ti hogy tudtátok a munkát összeegyeztetni az ismerkedéssel?
7 ig dolgozom mondjuk, hazaérek, olyan nagy baj, ha nincs kedvem megint 10 km-t utazni a hidegben, mégha saját autóval is, hogy 1 órán keresztül ismerkedjünk?!
Ismerős a történet...
"Felnőtt emberek tényleg így próbálják a másik fél tudtára adni, hogy pár napon keresztül keresik az illetőt, aztán semmi."
A mit is?
Sokáig nem beszéltünk egymással. Az utóbbi 3 napban napi szinten küld valami posztot, videót, amire én reagálok is. Megkérdezi hogy vagyok, én is tőle, hogy ő hogy van, de semmi.
Ma viszont kaptam tőle egy üzenetet, hogy velem nem lehet, nem írok neki rogton vissza, majd csak órákra rá-ami igaz, mivel dolgozom, és nem lógok egész nap a telefonom, amikor hazaérek vagy van időm, akkor reagálok neki- hogy ő mit várhat a ezek után tőlem…
Felnőtt emberek tényleg így próbálják a másik fél tudtára adni, hogy pár napon keresztül keresik az illetőt, aztán semmi.
További ajánlott fórumok:
- Visszautasítsam a közeledését? Párkapcsolatban él.
- Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést?
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- Miért ijedek meg a közeledéstől?
- Jártatok már úgy, hogy valaki közeledését félreértettétek?
- Túl kellene lépjek, próbáljak vele beszélni?