Van olyan javaslatotok, ami nektek bevált a babatervezéskor? (beszélgetés)
Szia!
A fogantatás egy megmagyarázhatatlan csoda :)
Mi egy év után mentünk orvoshoz, hamar kiderült mi a gond: nálam minden oké, férjemnél viszont nem volt oké semmi. Ez volt 2018-ban. Rögtön lombikra küldtek, van, ahol eleve a donor himivarsejtet ajánlották. Nem akartuk, éltük az életünket mint előtte, sok sporttal, egészségesen.
Idén január legelején a férjem valahogy megkóstolta a kaukázusi kefirt. Eddig bele se nyalt soha életében, de most azt mondta, hogy ez olyan jó, hogy mostantól ő ezt reggelizi :D
Márciusban terhes lettem.
Őt nem lehet meggyőzni arról, hogy nem az tett csodát, nekem fogalmam sincs.
Csoda, rejtély.
Amúgy a viccet félretéve, ha pár hónap múlva se jön össze, én vennék pár doboz ovulációs tesztet, sokaknak segített.
nekem kicsit könnyebb volt, megéreztem mikor van peteérésem és emellett ovu teszteket is próbáltam, csak hogy tudjam van e peteérés. azokban az időkben sűrűn együtt voltunk :) én számoltam, naptárban vezettem. femibion 0-át szedtem és C+D vitamint :) illetve 7 hetesen a doki még folsavat ajánlott.
gyógyszer abbahagyása utáni 2. próbálkozós hónapban összejött, most 17 hetes vagyok :) sok sikert neked is.
Esetleg segíthet a nagy dózisú C-vitamin szedése még a Panna által leírtak mellett. Illetve nekem a nőgyógyász méhpempőt ajánlott. Nem tudom, hogy tényleg csodaszer-e, de esetleg érdemes lehet utána olvasnod.
Amit mèg ajánlott a nőgyógyász, az egy önfeledt pár napos nyaralás valahol Gyulán, sok lazulással és szerelemmel. ♥️
De épp ez az, hogy semmi. Mivel egészséges vagyok, bíztam a testemben és kész. Itt a kisfiam.
Ha már egy ideje próbálnátok de hiába, akkor érthető a kérdés. De erre mit lehet mondani azon kívül, hogy hajrá? 🤷♀️
Mi értjük a lényeget, ami most is lejön a hozzászólásodból. Tudod hogy van időd, úgy teszel, mint aki nem aggódik, pedig ez jön le. Tudat alatt már a kudarcra gondolsz és rettegsz tőle.
Mint írtuk, élvezd a szerelmet és szeretkezzetek, ne gyereket csináljatok.
Úgy látom sokan nem értettétek a kérdésem lényegét! :)
Nincs szó semmi féle sürgetésről, stresszelésről. Ha nem jön össze most hanem mondjuk 2 év múlva akkor mi van?! Semmi... Miért ne tehetnék meg minden tőlem telhetőt hogy elősegítsem amire a legjobban vágyunk?! De, azokat az embereket meg nagyon tudom sajnálni, akit pár vitamin megakadályoz abban hogy átélje a parjával való szeretkezés örömét! :)
Kíváncsi voltam hogy kinek mi segíthetett babatervezéskor.
Ha nem évek hiábavaló próbálkozásáról van szó, akkor nem értem én sem, hogy miért kéne bármi egyéb hozzá.
Ha 2-3 évig még mindig semmi, na nálam maximum akkor jönne szóba a terhesvitamin, meg a naptármódszer, addig bőven elég az élvezettel összefüggő próbálkozás :DDD
Egyszerűen nem értem a mai fiatalokat. Mind úgy kezd a családalpításhoz, mint egy megvalósítandó feladathoz. Ez baj. Nem így kell gondolkodni hogy mi a módszeretek, meg hogy úgy sem sikerül, meg milyen praktikát vessetek be.
Csak az örömre egymás társaságára gondoljatok, a többit meg intézi a természet. Ne az legyen az esti program, hogy most gyereket csinálunk.
Annak kell természetesnek lenni, hogy aki szeretkezik, az bizony "úgy marad"
Nyilván a szex az egyértelmű.
Köszönöm szépen Panna! Ilyen válaszokra gondoltam.
Módszer?
Hat leginkább a szex. Mondjuk én érezni szoktam a peteérést szóval nem volt kérdés mikor érdemes gyakrabban csinálni.
További ajánlott fórumok:
- Hasvasaló. Milyen a jó hasvasaló, és milyen márkát ajánlanátok megvételre, ami nektek jól bevált?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Lányok! Mit gondoltok a Syoss Csokoládébarna árnyalatáról? Próbálta valaki? Nektek bevált?
- Melyik az a szőke hajfesték, amelyik nektek igazán bevált?
- Milyen mozgásforma az, ami nektek bevált?
- Nektek bevált a panelprogramos fűtés?Annyi mindent hallani..