Melyik az a szőke hajfesték, amelyik nektek igazán bevált? (tudásbázis)
A fodrászom szerint erőteljesebb lett a szín, még csak most fogom próbálni. És változott az összetétele, nem tartalmaz kőolajszármazékokat, ennyit hallottam róla.
Már az uj skálából vettem most festéket, és nincs vele bajom. Igaz, kicsit mintha sötétebb lenne de lehet nem csak én akarok világosabbat és azért látom annak, nem tudom. 10.21-el volt most festve, legközelebb 11 essel fogom s 12es oxival:)
Igen ugyanazokat a szineket használom a keuneböl....fodrászkellékesben ahol van alfaparf ott ált ennek is lennie kell!
Ilyet hol lehet venni, és ha eddig az alfa 10-el festetted,akkor a keune-ból is ilyet használsz?
Akkor most mindenkit elfogok keseríteni....évek óta dolgozok alfaval imadtam mert nagyon jo festék VOLT...de teljesen megujult a szinskála és rettenetesek az uj szinek....az én hajam natur természetes 10 el van festve eddig gyönyörü világos szöke volt és a legutobbi festésnél az uj összetételü festékkel egy borzalmas szürkés matt szint kaptam borzalmas és sajnos a vendégek is panaszkodtak :( én most a keune festékeket használom 2 hete és nagyon jo árban ugyanaz mint az alfa de klasszisokkal jobb
Örülnék, ha tényleg csak rémhír lenne...
évek óta használom, és nem hullik a hajam!
Nekem is az Alfaparf vált be sárgásodás ellen viszont azt olvastam , hogy hajhullást okoz, ezért nem mertem sokáig használni, pedig örültem, hogy végre találtam egy festéket ,ami nem sárgul..
Látom,d e én nem akarok fehéret. Nekem jobban tetszik ha van még egy kis szine a hajnak:)
Vettem alfa 10.21-et meg 12-es oxit, kivi vagyok milyen lesz.
Nekem a Londa natural, nyírfaszőke.
Egyszerűbb mint pl szőkét.Attól is függ melyen barnát szeretnél,világos vagy sötét.
Hát igen,ez mellett az enyém igencsak fehér:)
Egyébként a wellát dicsérik még,próbáltad már?
Bocsi a nem ide illő kérdésért!!!
Sziasztok és a fekete hajamból h,csináljak barnát???
10.1es loreal festék volt rajta már többször is, csak molndom 2hét és eltünik róla, szal nem tudom mitévő legyek.
Nekem nem tetszik az a szin ami szivatás után nyerhető a hajból, ezért én inkább szivesen festem. Amugy nekem majdnem fekete az eredeti hajam, feketére is volt festve, de nem szivattuk le, Oxi reload-dal volt csinálva 2szer és igy most 10es.
Nincs képed,így nem tudtam megnézni,milyen színű a hajad.
Mi 12%os oxival szívatjuk.Nem jó,de ha csak ettől érem el a várt színt,minden fodrász szerint zacskóba kéne lennie már a hajamnak.De még bírja:)
Hasllottam már többektől, hogy az Alfaparf vált be legjobban sárgásodás ellen és eredetileg sötéteknek amikor már szőkék.
Lehet akkor megpróbálom, mert vettem már majirel-t, luo colort ezek loreálosak, ezekkel mind 2-3 szor kentem, mondom hátha töbszörre jobban megfogja, de nem:( Nekem most olyan 10es a hajam, akkor vegyek 10.1-est?
És hanyas oxival teszitek fel?
Mert én ugy szoktam, hogy a tövére 9essel a hosszára meg csak 10 percre 6ossal.
alfaparf 9.21 -et használok
Nekem 1 festék se vált be...csak szívatjuk a hajam,nem festjük.
én régen az alfaparf 11/11-est használtam
Melyik az a márka, Alfa,Lorea...stb amelyik nektek igazán bevált, tartósan rajta marad a hajon és a tövét is rendesen leszedi?
Nekem elég sötét a hajam. A töve ha csak ilyen sima drogériás cuccot veszek, nem igazán lesz egyszinő a hosszával és kb 2 hétig tart, hogy rendesen egyszinű legyen a hajam. Ha pedig rendes fodrász festéket teszek rá, akkor is ugyan ez a helyzet csak akkor legalább a töve is szépen lejön.
Van olyan szőke festék ami 2 hétnél tovább rajta marad?
Melyik az a szőke hajfesték, amelyik nektek igazán bevált?
További ajánlott fórumok: