Van olyan hogy 2. - án kellett megjönnie, és nem mutatja ki a teszt?Járt már igy valaki? Remény. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én vagyok az ellenpélda. Én csak abban bízom! Eddig csak akkor volt pozitív, amikor tehes is voltam/vagyok. Más teszt már jelzett halvány pozitívat és nem volt baba. Igaz, ez 25-ös érzékenységű, lehet azért volt halványabb mint a másik.
Véleményem szerint csinálj még egyet vagy menj el dokihoz. Ott biztosan kiderül, hogy van-e vagy nincs baba.
Nálam is hasonló áll(t) fenn, de pár nap múlva csinálok még egyet. Hátha... :)
Ha nem akkor,majd legközelebb!
Holnap fogok tesztelni, szerintetek az X-Epil teszt megbízható? Ezt még nem ismerem, azt amit már használtam most nem kaptam.
Szóval holnap kiderül... :)
Rendben! Meglesz! Köszönöm szépen a gyors választ!
Holnap nem tudom megmondani, mert nem leszünk itthon a hétvégén, de minél hamarabb megírom!
Tesztelj! :)
Holnap reggel első vizeletből, és okosabbak leszünk. Akár a múlthavi együttlétből is foganhatott.
És a mensi megléte sem jelenti azt, hogy nincs baba. Sok ilyet hallottam már.
És olyat is, hogy valaki akkor tudta meg, hogy babát vár, mikor az már megmozdult!
Légyszi holnap majd szólj, hogy mi a helyzet!
Ha nincs teszted, akkor a reggeli vizeletedet tedd egy üvegbe, és amint hazaértél, tesztelj.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan jó helyen járok- e a kérdésemmel.
Nyáron a volt párommal volt, hogy azt hittük, hogy terhes vagyok. De végül megjött a menzeszem.
Azóta útjaink egyéb okok miatt szétváltak.
A mostani párommal közös életet tervezzünk. Babát is szeretnénk, ha meglesz minden feltétel.
Az eredeti ok ami miatt írok az , hogy fura dolgokat észlelek mostanában magamon. A menstruációm rendszeresen megjön és rendesen is. Nem szokott csak az átlagos 1-2 napot késni. De ennek ellenére néha előfordul, hogy reggelente picit émelygek. A hasam alján (bal oldalt) néha érzek némi fájdalmat vagy zúgolódást. Ezeket ezelőttig nem érzetem, csak mostanában. Azt hittem eddig, hogy csak bélmozgás. De most elbizonytalanodtam... Nem híztam, de októberben inkább fogytam. Most a súlyomat tartom,de a hasamról nem ment le,csak van némi felesleg.
Nem tudom,hogy miért,de most "ugrott be" ,hogy terhes lennék?
A mostani párommal már tervezzünk picit,de eddig csak egy alkalommal (kb. 1 hónapja) próbáltuk egyszer. De aztán megjött egy nap késéssel.
Lehet, hogy csak én képzelődöm,de nekem olyan érzésem van,hogy terhes lehetek.
Tudom, teszteljek,de mit mondtok erre?
Lehet, hogy még nyáron eshettem teherbe? De akkor nem sokára jönne a baba...
... a volt páromtól...
Szerintetek?
Már van egy hat hónapos kislányom. Hétfőn derül ki, hogy van -e kisember a pocakomban.
KÖszi a gratut, de nem a mi érdemünk.
Nyugi, türelem, jönni fog az a babó!!!
,,a gyermek a nőnek a fejébe fogan, rágondol csak és már meglesz, nem is az számít, hogy az ura mit tesz..."
Hát köszönöm a biztató szavaidat!!
Akkor gratulálhatok neked babóhoz??Jól értelmezem??
Pont most irtam páromnak,hogy ma tesztelnünk kell,ha hazafele jön munkahelyéröl hozzon.Erre visszaírja teszt csak szombaton!!!:(
Sziasztok!
Dukkolok, szerintem még akármi lehet!Létezik olyan is hogy extra ovuláció, persze elég ritka.
Fő a nyugalom, de persze tudom, hogy ilyenkor szinte képtelen az ember rá.
Egyébként a clearblue szerintem is elég megbízható szokott lenni, de elég drága.Én a net-ről szoktam rendelni csomagban tesztet, elég jó, a meddőségiben is ugyanilyennel kellett tesztelni, a megtermékenyítés utáni 14. napon.
Sziasztok!!
Nekem másfél hét után mutatta ki a teszt,hogy pozitív!!és ráadásul laboros!!!
További ajánlott fórumok:
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Ma kellett volna megjönnie, tegnap és ma is pozitívat teszteltem, de görcsölök!
- Márc 7-én kellett volna megjönnie, néha szúr a hasamba, néhány szagtól undorodom, leesik a vérnyomásom, utalhat terhességre?
- Pont egy hete kellett volna megjönnie. Mit csináljak?
- Most hagytam abba egy hónapja a gyógyszer szedését. Először kellett volna megjönnie múlt hét hétfőn, de semmi. Kezdjek aggódni?
- Szünetet tartok a fogamzásgátó szedésében, múlt héten hétfőn kellett volna megjönnie, ilyenkor mennyit késhet?