Van olyan aki így lett szerelmes? (beszélgetés)
Én a helyedben nem mennék bele ebbe. Kicsi az esélye, hogy ne legyen egyenlőtlen egy ilyen kapcsolat, még ha ki is találja, hogy hát mégis próbáljátok meg együtt.
Sokkal boldogabb lennél egy olyan férfi mellett, a megismerkedésetektől fogva téged akar, és te is őt. Még akkor se egyszerű egy kapcslat, ha mindkét fél 100% erőbedobással akarja, hogy működjön, hát ha az egyik csak hosszú hónapok, évek noszogatására ment bele az egészbe.
Ismerős a sztorid, nem is olyan régről. Gimis legjobb barátom, akibe nagyon bele voltam zúgva hosszú évekig. Neki se voltak más barátai. Kötődött hozzám, lelkileg elválaszthatatlanok voltunk mindig. De csak barátként szeretett, nem érzett többet. Tudta, hogy én többet érzek, de általában próbáltam neki megmagyarázni, hogy á már nem.
Volt hogy rövid időkre megszakadt a kapcsolat, mert nem bírtam, de iszonyatosan hiányzott akkor, majd bele betegedtem, de mindig valahogy visszataláltunk egymáshoz.
Aztán mikor kikerültünk gimiből, adódhatott volna olyan alkalom, hogy lefeküdjünk, de ő nem engedte. Egyáltalán nem gondolom, hogy mert olyan rondának tartott volna, hogy még arra se kellek neki, egyszerűen nem érzett többet, és tudta, hogy ez nem fog változni. És tudta, hogy én azt akarom, hogy változzon és reménykedek, hogy változni fog.
Azóta évek teltek el, és nagyon boldog vagyok a jelenlegi párommal. És most már tudom, hogy az a sok évnyi szenvedés nem volt más, mint ragaszkodás az elérhetetlenhez. Mert az elérhetetlen mindig sokkal édesebbnek tűnik, mint amilyen. Most már biztos vagyok benne, hogy nem illettünk volna egyáltalán össze azzal a sráccal, aki azóta is a legjobb barátom és az is marad. :)
Lépj tovább, ne ragaszkodj ehhez, nincs miért. Ne tedd ezt évekig, mint én, csak belefásulsz.
hát most családjához utazott nagyon rá akart venni hogy menjek vele de végülis én nem mentem és most azt írta, hogy hiányzom neki és mondtam, hogy a sok együtt töltött idő miatt van és erre mondta hogy vagy más miatt kérdeztem mire gondol erre monda, hogy még ő sem tudja maj magától elválik
amúgy bocsi de rossz a billentyűzetem és hiába nyomom le a gombot nem mindig írja be
A forumcimet ugyqn kijavitottak, de picit tenyleg figyelhetnel a helyesirasodra. Szval, megvolt az ekson es azota nem taliztok vagy csak ritkabban?
Ez az a fiu (gondolom) akirol korabban is irtal, ugye?
Ja lehet!
Hogy erre nem gondoltam...
Legalább emlékeznél a napi fórumaidra.
Miért is oltanék?
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Feleségem szerelmes lett....
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Szerelmes lettem belé, amiről ő nem tud, de vajon ő érez irántam valamit?