Van köztetek olyan, aki negatív teszt ellenére tudta, hogy babát vár!? (beszélgetős fórum)
huhh én is így vagyok vele,,, rendszertelen menszi! :S
más mondjuk nincs, de ÁÁÁÁÁÁÁÁá
így elég nehéz! :S
De örülök neki, hogy neked jött a baba! :))))
Helyes! :)
és most szeretnétek kistesót? :)
Érdekes módon a szervezetem csak a terhességek alatt működött rendesen... Egyébként ciszták, rendszertelen mensi, csúnya bőr, stb...
Viszont valamiért mégis könnyen terhes tudok lenni... legalábbis eddig így volt...
:) igen! erről már én is hallottam!
azt hiszem barátcserje alapú!
erre is gondoltam, hogy kipróbálom, mert ez is vény nélkül kapható!
Én amikor nem akartam teherbe esni,a nőgyógyászom ajánlott egy gyógynövényes bogyót.Az a neve,hogy PreMens.Azt mondta ez nagyon jó és sokan teherbe estek amikor szedték.Én is vettem,és amikor elkezdtem szedni a 2. hónapba terhes lettem.
Pedig előtte nem jött össze sehogy,és nem volt logikus magyarázat a miértre mert minden eredményem jó volt.
Szia!! :)
Igen.. sajna ez nálam is így van!
Nekem is nagyon sokat késik. :S
De ebbe cseppbe most nagyon reménykedem! :))
Köszönömmmm! :) Aranyos vagy!
nem, nem fogom feladni! :)
tegnap nézelődtem a neten, gyógynövény után.
És találtam egy cseppet, ami sok gyógynövényt tartalmaz, Gynex a neve!
Hallottatok már róla! Mert utána olvasgattam, hogy mik a tapasztalatok, és szinte mindenki azt írta, hogy babás lett tőle, azok is akiknek a menszijük össze-vissza van! :))) Van aki 8 év próbálkozás után lett babás! :D
Férjemmel megbeszéltük, hogy kipróbáljuk! :)))
Hátha segít!!
és nem csak meddőségre jó, hanem nagyon sok másra is!
Az első tesztek nekem se mutatták ki a babákat, talán korán csináltam őket.. Meg nekem sose volt rendes mensim.
De azért sejthető a dolog valóban, bár mi nemigen terveztük őket. Már úgy értem, hogy nem volt meghatározva a célidő. Csak az ember kicsit megijed ilyenkor, hogy lehet, hogy mégis valami betegsége van...
Sziasztok!
Csináltam tesztet! :(
sajnos egy csíkos!
deee azért nem adom fel! :)))
ja, nem tervezünk babát:)
hát az előző ciklusom 29 napos volt, ma vagyok a 36. napon. Igazéból ez a 2. ciklusom, mióta abbahagytam a szoptatást.
de valószínű a fogyókúrám miatt hosszabbodik a ciklusom
közel 14 kiló mínusz 3 hónap alatt.
:) Szia! :)
jó jó, igazad van, de én elég forgalmas helyen lakom, sok féle teszt szokott lenni, de lehet hogy tényleg ez nem jel, hanem egy bazi nagy véletlen! :)
sajnálom, hogy negát teszteltél! :( Deee még ne szomorkodj, lehet belőle pozi! :)))
mikorra nem várod?
én most kezdtem afelé hajlani, h terhes vagyok és full negatív lett a tegnap reggeli tesztem, előtte volt egy szellemcsíkos.
a fiamnál tudtam, h terhes vagyok, ültem a munkahelyemen és belém hasított: terhes vagyok
akkor 2 napja "késett"
Szóval hiszek a női megérzésben, de nem mindig jön be:)
nem meglepő, h elfogy a teszt
nálunk csak egyfajta van pld:-S
Jahjj nagyon remélem ám! :))) és köszönöm! :)
és ti, hogy érzetétek, hogy kell még tesztelni, mert ez bizony csíkos lesz! :)
Bocsi, nem tudtam jobban megfogalmazni ezt a kérdést! :D
Köszönöm szépen! Jahjjj remélem, hogy tényleg jel volt! :D
ilyet.. nincs teszt egy gyógyszertárban????
cicik is fájnak, de nagyon!
remélem nem ok nélkül! :)))
:))) De jóóó! :)
Nem tudom... az van, hogy nekem eléggé össze-vissza van a menszim, voltunk már dokinál is, két éve szeretnék babát. Szóval nálam nem lehet tudni, hogy mikor kéne tesztelnem. Múlthéten teszteltem, de az negatív lett. :(
De én annyira azt érzem, hogy baba van a pocakban! Csak nem szeretném beleélni magam. Mármint átverni magam. Ma akartam venni tesztet megint, hogy hátha, vagy ha nem akkor legalább lenyugszom, de nem volt a gyógyszertárba! :-OOO
És mielőtt bementem volna, valahogy azt éreztem, hogy áhhh még nem kell az a teszt majd holnap után, akkor már látszódni fog a csíkocskám. Bementem a gyógyszertárba, még sem tudtam tesztet venni! Ilyen véletlent!!!????
Szia!
Én így voltam a második fiammal. Már a nem várt mensi előtt tudtam/éreztem, hogy baba van a pocakban (nem voltak tüneteim, mégis...), de elég sokáig negatívat teszteltem. Ha jól emlékszem, a mensi kimaradása után 5-6 nappal lett csak pozitív a teszt (legalább 10-et csináltam addigra), de az is csak nagyon-nagyon halványan.
Miért kérdezed?:)