Van köztetek fogorvos, vagy olyan aki ért a "fogproblémákhoz"? (beszélgetés)
Először is köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a témához!
Andi, természetesen nemcsak fogorvosok tudnak választ adni a problémámra, hanem asszisztensek is, akik pl fogorvos mellett dolgoznak, vagy valaki civil, aki hasonló gonddal küzd mint én, ezért fogalmaztam úgy, hogy válaszoljon aki orvos, és aki ért még hozzá!
Sajnos nekem is mondta már egy évvel ezelőtt a fogorvosom,hogy ki kell vésni a felső kettő b.fogamat, az alsókat meg kihúzni, mert azok már kinőttek.
Nem tudjátok, hogy külön-külön is meg lehet-e csináltatni az alsó és felső fogsort? Mert én az alsót hagynám utoljára (sajnos nem állok annyira jól anyagilag, hogy ennyi pénzt ráköltsek), és először jönne a felső fogsorom.
Tudom én is, hogy meg kell csináltatni, de annyira el vagyok keseredve látván az összeget, mennyit kell rá költeni.:(
Szia! Én is ezzel a problémával állok szembe, ki kell húzni a bölcsességfogaidat, sajnos nincs más megoldás, mert nincs hely az ínyedben, ahova tolni lehetne a fogaidat, csak még nagyobb lenne a torlódás.
Sok szerencsét, nem fáj annyira a foghúzás! :-)
Nagyon el vagyok keseredve, mert évek óta "növögetnek" a bölcsességfogaim, és ugyan az alsó kettő már majd' teljesen kibújt, de a fölsők még nem, csak fájnak és fájnak; ezáltal nyomják az első fogaimat ki,- illetve befele, vagyis mindegyik áll mindenfele. Ez csak egyre rosszabb lesz, mert nincs több hely a számban, a fogaim pedig nőnek, így egyre jobban kiáll 2 fogam. Azt szeretném megtudni, hogy mindenképpen ki kell-e vésni a bölcsességfogaimat ahhoz, hogy fogszabályzóval helyre lehessen állítani a kiálló fogakat; nem elég csak simán a 'szabályzót felrakatni, ki is kell ahhoz húzni fogat, hogy több hely legyen?
Nagyon kérem aki tud segítsen. Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Van köztetek orvos vagy eü dolgozó?
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Van köztetek fogorvos vagy asszisztens?
- Van köztetek fogorvos?
- Van köztetek, aki fogorvos, vagy fogorvos mellett dolgozik?