Van köztetek fogorvos vagy asszisztens? (beszélgetős fórum)
Köszi csajok!!
Hát, eléggé elhanyagoltam a fogaimat, úgy hogy lehet, kicsit komolyabb a dolog, mint azt én szeretném.
Nincs mese, el kell mennem, és meg kell mutatnom magam:)
Majd ott eldönti doki bácsi, mi a teendő.
Legyen szép napotok!!
Bocs, hogy nem reagáltam azonnal, de melóztam is, estére pedig nem volt netem...
Tudja, persze,de biztosat csak akkor mond majd, ha meglátja, mit is kell a fogaimmal csinálni:)
Csak én türelmetlen vagyok, és azt akartam, hogy ne kelljen még utána napokig várni.
Tudod, rettegek a fogorvostól, és nálam úgy működik: egyszer rászánom magam, akkor megcsinálom, de ha időhúzás van, várni kell, hamar elszáll az "ihlet":(
Ennek köszönhetően van pár rossz fogam...
Persze, mindenképpen szólni fogok neki:)
Csak arra gondoltam, érdemes-e nekem privátban elmenni egy belgyógyászhoz, hogy átállítsanak szurira, vagy lehet, nincs is rá / nem is lesz szükség?!
Ez mind attól függ, húznak-e vagy csak tömnek, mert ahhoz nem kell. Ott nem áll fent az erős vérzés esete...
Csak, hogy előrébb legyek:)
Igen, én is erre gondoltam:)
Tehát, tömésnél, meg az injekció adásához nem kell?!
Tehát, ha én elmegyek a dokihoz, és nem szólok neki, mert tudom, hogy nem kell húzni, csak tömni, azzal nem ártok magamnak?
Vagy mindenképpen mondjam el, hogy mit szedek?
Szia!!
ne haragudj, de volt egy kis dolgom.
Szóval a kérdésem: én 4 éve vérhigítót szedek. Szeretném a fogaimat rendbe tetetni, és azt hallottam, mielött elmegyek fogdokihoz, át kell hogy álljak a szurira:(
Sokáig böködtem magam, anno.(minden elismerésem a cukorbetegeké) és nagyon utáltam...
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kezelésekre KELL hogy átálljak, vagy menniyre veszik ezt a dokik szigorúan?
Értem ez alatt, hogy minden tömésnél, vagy csak húzásnál, érted?!
Tudom, az én érdekem is, de nagyon nem gyerebe, ez a bökdösés:(
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek onkológus vagy asszisztens ilyen területről? Kérdeznék!
- Fogorvos mellett az asszisztensnek mik a teendői?
- Van köztetek fogorvos, vagy olyan aki ért a "fogproblémákhoz"?
- Van köztetek fogászati asszisztens, aki ebben a szakmában dolgozik mi a véleménye, szereti-e csinálni?
- Járt valaki köztetek a Wallenberg suliba fogászati asszisztens szakra?
- Van köztetek, aki fogorvos, vagy fogorvos mellett dolgozik?