Van köztetek, aki egyedül is elmenne 2-3 napra nyaralni? (beszélgetős fórum)
Igen, ő az, aki a fal mellett mer csak közlekedni, nem mer beszaladni a szoba közepére.
Mint ahogy Kipling írja Cucsundráról.
Remélem, a fórumindító valóban jól fogja magár érezni.
Kicsit vicces, hogy azt is másoktól kérdezi meg, menjen-e egyedül...
De tényleg szívből kívánom, hogy átérezze azt a szabadságot, hogy tényleg azt teheti, amit csak szeretne, és senki másra nem kell tekintettel lennie, senki nem fogja befolyásolni. Iszik, eszik, jön vagy megy, ahová és amikor csak akar. Még csak azt sem kell megvárnia, míg valaki megissza a kávéját.
Én voltam. Nagy, fájdalmas szakítás után befizettem teljesen egyedül egy körutazásra az alpokba. Azt hittem csak én leszek egyedülálló, hàt nagyon nem.
Szuper volt! Ráadásul megismertem ott egy olyan illetőt, aki később a munkahelyi előmenetelemben segített.
Jókat nyaralunk a férjemmel is, és persze jobb együtt, de az a magányos út (pontosan egy busznyi emberrel) nagyon szép, emlékezetes nyaralás.
Simán! Imádok egyedül lenni!
Érezd jól magad!
Szerintem szokás, legalábbis Én csináltam már.
Úgyse leszel egyedül, mert valakikkel úgyis összecimbizel. Legalábbis Én mindig úgy voltam.
Sok sikert, klassz élményeket!
Szerintem igen, szokás. Ha eddig hozzászoktál, hogy pároddal vagy barátokkal mégy, akkor persze furcsa először egyedül.
Meg lehet szokni és lehet élvezni,
de szerintem rajtad múlik, hogy alapvetően szeretsz-e egyedül lenni. Ha igen, akkor csak győzd le az ismeretlen helyzet miatti bizonytalanságod és menj, érezd jól magad. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akad, aki nem megy nyaralni köztetek?
- Kérdések! Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hétre, valakivel elmennék nyaralni?
- Ti elmennétek egy 1 évessel gyermekkel külföldre nyaralni, pl.Görögországba?
- Mennél egyedül nyaralni? Milyen lehet egyedül nyaralni?
- Egyedülállók, egyedül élők! Ti szoktatok vagy voltatok már egyedül nyaralni?
- Egyedül nyaralni?