Egyedül nyaralni? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Szerintetek nagy merészség egyedül elmenni egy Olaszországi körutazásra nyelvtudás nélkül?Buszos társas út lenne idegenvezetővel.
Esetleg nincs kedve jönni valakinek?
Sziasztok!
Én jelentkezem itt is. :) Egyedül maradtam az utazás előtt :S
Megszeretném köszönni mindenkinek a bíztatást! Így mostmár ha arra kerül a sor, hogy mégis egyedül kell mennem, akkor is bátran neki fogok indulni!
Puszi
Ha nem vagy pasi megyek :)
Az egyik baratnom 2 eve utazott az invian keresztul, nem volt semmi gond az uttal.
Ketten mar mehetunk :)
De persze csajok jelentkezhettek ...
Az egyedül nyaralás azért lehet akár unalmas is.Nekem az volt a legkellemetlenebb, hogy egyszer abban a szállodában, ahol laktam csak egy nyugdíjas magyar házaspár lakott, és igazán közös témánk nem nagyon volt. ( tipikus üdülőprogram volt, 7 éjszaka)
Persze, lehet kommunikálni nem magyar családokkal is, de azért az ember ilyenkor lesi a magyar szót.
A pincérek bepróbálkoztak, de egyik sem érdekelt...
Azonban ha társasútra mész, akkor biztosan van társaságod a programokon ( én azt nyertem, úgyhogy nem érdekelt, hogy egyedül megyek), ott semmi olyan érzésed nincs, hogy egyedül vagy.
Volt már valaki aki egyedül ment külföldre v belföldre nyaralni? Milyen volt? Nem unatkoztál? Kivel csináltattál magadról képet?
Én is egyedül készülök, azért kérdezem.
További ajánlott fórumok:
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Rajtam kívül van olyan aki még nem volt nyaralni soha barátokkal, szerelmekkel?
- Mennél egyedül nyaralni? Milyen lehet egyedül nyaralni?
- Egyedülállók, egyedül élők! Ti szoktatok vagy voltatok már egyedül nyaralni?
- Van köztetek, aki egyedül is elmenne 2-3 napra nyaralni?
- 2, 5 éves kislányommal mennék nyaralni romániába, de apa nem jön, milyen feltételekkel vihetem egyedül a kicsit?