Kérdések! Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hétre, valakivel elmennék nyaralni? (beszélgetés)
Azért érdekesek voltak a hozzászólások.:-)
Volt aki független, volt aki kíváncsi, volt aki férjes, de mivel hozzászóltak, tehát érdekli a fantáziájukat.
Magamról? Nem vagyok pedofil, sőt tisztálkodni is szeretek, nincs feleségem, tehát bármikor ráérek, de igazából az utazás érdekel. Miért? Mert egyedül, szerintem unalmas. Miért Oxford? Mert ott csak fél napot töltöttem, de olyan érzésem volt mintha eltévedtem volna 6-700 századot.
Nem gondoltam voltam, hogy ennyi válasz lesz, ez is érdekes számomra!:-)
Mit szolnank?
Hat, hajraaaa, aki akar menjen :)
En is mek a csaladkammal, sracokkal,ferjjel :)
Remelem, akad megfelelo partnered, batrake a szerencse :)
tapasztalat!
Hogy jött össze ez a két teljesen más hely?
Oxfordban voltam a nyáron, nagyon hangulatos város, tele élettel, rengeteg fiatallal.
Ha járnék egyáltalán nyaralni, azt mondanám, rendben.
Ha az út során meglepődöm, egye fene. :D
Na ja, ez még a másik gubanc az utazásnál. Se a gyereket se a férjet nem tudom szögre akasztani.
A felhasználók 90%-a családos, férjes asszony.
Természetesen olvastam és kimondottan jól szórakozom.
Szeretem, ha van valakinek humorérzéke.
Lányok🤣
Asszonyok👏
Utaztam már én is rokonnal. :)
Köszönöm a segítséget! :)
És még egyszer sok sikert kívánok! De tényleg!
Szia!
Segítek! Voltam többször nővel utazni, igaz ő a unokatestvérem. Szenzációs volt, csak mostanra megszakadt a kapcsoltunk. Nem mondom, hogy hol voltunk együtt, de ha ezt átélnéd másképp gondolkodnál!:-))
Én csak elolvastam az aktuális topik hozzászólásait.
Te nem?
Rendben, elfogadom, ha így gondolod.
Én azért feltételeztem, hogy nem rögtön holnap akar indulni a repülőtérről, hanem megelőlegez minden utazni, barátkozni vágyó lánynak időt némi kölcsönös ismerkedésre, akkor meg máris nem idegenek a felek.
Te honnan veszed mindezt?
És mennyire vagy emberismerő, ha nem veszed észre, hogy pár embert kivéve itt gúnyolódnak csak rajtad?
És még azt se vetted észre, hogy dicsértelek :)
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Mit válaszolnátok ezekre a kérdésekre?