Mit válaszolnátok ezekre a kérdésekre? (tudásbázis)
1. Szakmai fejlodesre lehetoseget,a hr-tol segitseget ha szükséges. Megfelelő belső kommunikációt. Stabil, hosszútávra történő tervezhetoseget
2. A felettesem legyen szakmilag felkészült, emebrileg is legyen a toppon. Ha problemam van, segit megoldast keresni, nem pedig leuvolti a fejem. Igazságos, kézben tartja a dolgokat, de emberként kezel
3.kollegak legyenek segítőkészek, egyuttmukodoek, a munkat érintő uj információkat osszak meg egymassal, rugalmasak
4. Csapat legyen valodi csapat. A kozos cel érdekében mindenki tegye meg a maximális tőle telhetőt. Ha valaki hianyzik es a munkáját pótolni kell akkor ne a szajhuzas Menjen hanem akar önkéntes alapon vállalkozás a feladatokra. Termeszetesen a legfontosabb az információáramlást meg hogy egmast segítsük a munkában.
5. Sajna nem tudok mi a pontos munkakör, ugyhogy amit én varnek el azt irom: Legyen változatos, elfogadhato/teljesitheto határidők legyenek megadva. Megbecsulve erezzem magam.
Hat nemtom.hirtelen ezek jutottak eszembe. Hatha van benne hasznalhato :)
- Mit várok el a munkahelytől?
Szakmai, erkölcsi, anyagi elismerést; hosszú távú foglalkoztatást.
- Mit várok el az irodavezetőtől?
Adja ki precízen és kérje számon a végrehajtott feladatokat.
- Mit várok el a kollégáktól?
Segítőkészséget, megértést, szolidaritást.
- Mit várok el a csapattól?
Igazi csapatmunkát.
- Mit várok a munkától?
Legyen változatos, a végrehajtáshoz bizonyos szintig kapjak önállóságot, szabad kezet.
Sziasztok!
Jövőhéten új munkahelyen (irodai munka) kezdek és kaptam egy kérdőívet amit ki kell töltenem.
-Mit várok el a munkahelytől?
-Mit várok el az irodavezetőtől?
-Mit várok el a kollégáktól?
-Mit várok el a csapattól?
-Mit várok a munkától?
Én nem vagyok jó fogalmazó és nem is kellett még ilyet kitöltenem segítenétek nekem ötletekkel, hogy mit írjak?
Előre is köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit válaszolnátok erre?
- A rendőrökről pár kérdésemre tudna valaki válaszolni?
- Mit válaszolnátok erre a levélre?
- Szexuális élmény és személyiség – segítenél azzal, hogy válaszolsz ezekre a kérdésekre?
- Ti felhívnátok az exeteket, ha nőgyógyásztól feltett kérdésekre ő pontosabban tudna válaszolni? Vagy kockáztassam az egészségem?
- Ezekre a kérdésekre hol találhatok helyes választ?