Van kiút (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van kiút
Bricsitte,
keress meg privátban, és segítek!
Gratulálok! Örülök amikor gyógyulásról olvasok. Én is pánikbeteg voltam, depresszióval és szorongással keverve, gyógyszer, csoportterápia, sima terápia hónapokig, de addig nem jött a változás mi magamban rendet nem raktam.
Nagyon sok dolgot úgy érzek és látok ahogy Te. Nekem is "kellett" ez a betegség hogy értékelni tudjak sok-sok dolgot, illetve másként álljak hozzájuk. Utána sokáig féltem attól mi lesz ha újra "megbetegszem", de ma már ettől sem félek, tényleg mindennek megvan az oka.
3 éve tünetmentes, gyógyult vagyok.
Bricsitte,
gyógyszer mellett is vannak rohamok? Akkor azt hiszem, nem biztos, hogy az a legjobb gyógyszer neked. Van olyan, hogy a doki nem találja meg elsőre azt a gyógyszert, ami pont testhezáll, lehet, hogy másikat kellene kipróbálni.
Capoeira,
köszönöm!
Hidd el, 2006 óta annyi orvos látott, hogy nem győztem számolni őket. Vizsgáltak ezerszer, de azért ezt a vas dolgot még megnézetem egy aktuális laborral.
Most tényleg úgy érzem, fel vagyok töltve rendesen, de amit lehet, azért ellenőriztetek még!
Még egyszer köszönöm ezt az alapos kommentet :)
Legyen szép napod!
Szia!
Biztos kivizsgáltak, ellenben még pár dologra felhívnám a figyelmed, mert én is hasonlóakon estem át, és nálam a megoldást a hiánybetegségek kezelése segítette.
1., nézesd meg a vas-szintedet. De nem csak a sima vas-szintet, hanem hogy a raktárakban mennyi vas van. Ez egy spec vérvizsgálat. (Mivel nő vagy, folyamatosan veszítesz a vas-készletedből, amit nem győz a szervezet pótolni, és a vas hiánya az idegrendszerre nagyban kihat)
2., Pajzsmirigy-hormonok szintjét szintén vérből, nézesd meg. (Ez a magas pulzust, a nyugtalanságot és a fogyást is magyarázza)
3., D-vitamin szinted is szintén vérből nézesd meg. (Ha nincs lehetőséged napozni, vagy keveset mozdulsz ki a szobából, könnyen kialakul a D vitamin hiány) (Hiányában -és ez megdöbbentő!!- SÚLYOS depresszió alakulhat ki!!)
+ B-komplexet(recept nélkül kapható) szedned kellene, vagy valamilyen viamin készítményt. Plusz jótékony hatású a Milgamma, ami szintén egy bizonyos B vitamin, és a lehangoltság, idegi kimerültség ellen hatásos.
Ez a három dolog, főleg ha együtt van jelen, tud okozni olyan betegséget, mint a pánikbetegség.
Nem biztos, hogy kifejezetten csak a kudarcnak megítélt körülmények vezettek Téged ide.
Ugyanilyen tüneteket produkáltam mint Te, ugyanebben kerestem a válaszokat, mint Te, és akkor jött egy belgyógyász, aki rám nézett, és egyben nézett, nem csak a szememet, vagy a torkomat, hanem egyben az egész embert. Felírt egy rahedli olyan vizsgálatot, amik nem hétköznapiak, és ki is derült, hogy:
1. laktóz-érzékeny vagyok, emiatt felszívódási zavaraim is lehettek már
2. Súlyos D vitamin hiányom volt,
3. Súlyosan vérszegény, vashiányos voltam
Persze nem törvényszerű, hogy Nálad is ez a helyzet, de tételezzük fel, a szervezet egyensúlyban van, és jól működik. Valamiért felborul az egyensúly. Ha megadjuk a lelki nyugalmat, ennek a jól működő stabil szervezetnek (mint a Téd) kutya kötelessége újból jól működni. Ha nem teszi, valaminek lennie kell még a háttérben, amitől nem tud talpra állni, és a keringési rendszer, az idegrendszer, valamiért lustít.
Ezt kellene Nálad kideríteni, mert a tabletta olyan mankó, amit csak az okok kiderítéséig érdemes használni.
Remélem rá tudlak venni ezekre a vérvizsgálatokra, illetve találsz olyan orvost, aki felírja, és aki rájön, mi van a háttérben, mert valaminek még lennie kell.
Szerintem maga a pánikbetegség is tünet, súlyos vitaminhiányé, rossz/elégtelen táplálkozásé, stb.
Még valami, a szervezeted elsavasodását is jelezheti a gyomorfájdalom, lehet, hogy nem eszel elég zöldséget? Mivel nekem gyomorgyulladásom is volt, azt tudom javasolni, megelőzésképp igyál rendszeresen citromos vizet, ami lúgosít, és jót tesz a gyomornak.
Minden jót!
Bocsának lemaradt az elején a köszönés. Szia szép napot
:)
tipikus pánikos vagy. Én is végigjátszottam ezt anno, nem hittem a dokiknak elment egy rahedli pénzem a hülyeségemre.
Hidd el a dokinak hogy semmi baja nincs a szívednek. Keress egy pszichiátert vagy kösd le magad. Tudom nem egyszerű.
Gratulálok!
Nekem szociális fóbiám van és a kisfiam születése hozta meg a nagy áttörést az életemben. Mikor várandós lettem letettem a gyógyszert. S már lassan két és fél éves a kisfiam.
Gratulálok:-)
Ezt én is így gondolom,amiket leírtál.,én is megjártam a magam útját és sokkal erősebbé tett.
Ugrás a teljes írásra: Van kiút