Paranoia? Van kiút? Vagy végleg megbomlott az agyam? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Paranoia? Van kiút? Vagy végleg megbomlott az agyam?
Sziasztok!
Teljesen eluralkodik rajtam a paranoia. Egyszerű telefonhívásoktól is pánikba esek, és elméleteket gyártok. Kaptam gyógyszert rá, de csak holnap érkezik meg, és hetek, mire igazán hatni fog. Addig viszont megőrülök, feszengek. Mi a véleményetek?
sokan annyira felszínesek, hogy az már fáj...
nem mindegy hogyan nevezünk egy embert?
nem az elnevezés számít. A név az egy kapott dolog, a megnevezést is emberek találták ki...szóval,ha azt mondod az édesanyádnak hogy anya, ahelyett hogy édesanyám, akkor ő kevesebb ember ate szemedben ezáltal?
hú, ez annyira butus megnyilvánulás volt részedről, hogy az már fájt...
már ne is haragudj...nem minősíteni akarlak, minősítetted te magadat a hozzászólásoddal...
hahó!
A Bihbe nem nekem írta, nem én vagyok a Ducika, rossz konzekvenciát vontál le angyalom, de mindegy...
Azt, meg hogy milyen édesanya vagyok...hát nem tudom miből állapítod meg , legyen igazad, rád hagyom...talán te jobban csinálod:-)
sok sikert az élethez, és ne feledd, bármikor megsüllyedhet a te hajód is az élet tengerén...
ne ítélj, hogy meg ne ítéltess!
pusza drága.
szia
én nagyábból az egész történet alatt azt gondoltam h mindenkinek lehetnek problémái ez elfordul.
mikor elértél ahhoz a részhez h terhes lettél onnantól nagyon szembetűnt valami:úgy nevezted a saját gyermekedet,hogy a kisgyerek.nem tudom akartad e egyáltalán őt de aki szereti a gyermekét az nem ilyen jelzővel beszél róla. a gyermekem vagy valami hasonló megnevezés talán nem váltja ki belőlem azt a gondolatot hogy nem éppen a tökéletes édesanya vagy.Bihbe hozzászólásából annyit hogy igen,megoldásokat kellene keresned és még ha nem is magadért a gyermek nem mindegy h milyen körülmények közt nő fel,ha nem akarod hogy neki is ilyen gyermek kora legyen.....
Ducikám!!
Én is azt érzem, hogy eszedbe sem jut megoldásokat keresni. Mondod, mondod mondod... de hol hallom a megoldásokat?
Ha ezen nem változtatsz, az egész életed ilyen marad.
Rázd meg magad, és akard, hogy kikerüljél ebből az egészből . Tudok neked egy varázstecnikát erre. DE csak ha meg akarsz gyógyulni.
ducika, nyugi.... tuti hogy nem voltál elefánt, most sem vagy az, és nem is leszel az!!!
Gyere a naplóba, a hozzászólásoknál tudunk chatelni
:-)
kitűnő dolog
szerintem ember embert nem jól gyógyít,hisz nincs olyan egyén akinek ne lennének lelki problémái,melyeket egy beszélgetés során óhatatlanul át ne ragasztana a "páciensre".az állatok ezzel szemben-mindegy hogy egy nyúl,egy ló,egy kutya, vagy bármilyen nem agresszív kommunikatív lény-ilyet nem tesznek.a lovasterápia csak akkor jó ha a lelkileg sérült egyén nem fél,mert azt az állat megérzi bármilyen betanított paripáról is van szó.
én 6 éves koromtól lovagolok.2008ban volt egy komolyabb balesetem lóval és nem ültem vissza.előtte meghalt az egy szem nagyim,apukám és a férjem.még sem omlottam össze,hisz annak csak a gyerekem itta volna meg a levét.így is volt elég fájdalma.vettem otthonomtól messze egy házat aminek a közelében csak lovak,lovarda,legelő van,vannak.vettem egy rakat állatot.a közelemben a családomon,gyermekeimen kívül nincs senki,és bár már nem vagyok gazdag,boldogabb vagyok mint valaha,hisz nem érintkezek negatív kisugárzású emberekkel.az állataim meg szeretnek,ahogy én is őket
a lovasterápiának nem, vagyok profi tudója így többet arról nem írnék,de szerintem a neten sok hely van és infó számodra,számotokra,amire kíváncsiak vagytok
sziasztok
nem értem miért kaptam a stopp táblákat,de biztos hogy befogjam végre
vettem
remélem jól alakul a jövőtök
(a lovasterápa jó,de csak Fehérváron tudok segíteni:-))
Anita!!
Azt ne felejtsük el, hogy hány ember képes belátni azt , és hangosan ki is mondani, hogy rosszul ítélt meg valamit.
És ő megtette. Bocsánatot kért. Kérlek, ezt is vedd figyelembe.
Nekem nagyon szimpatikus az ilyen ember.
Ölellek: Bibe
Ne félj már ennyire mindentől, alapból örülni kéne a szellemeknek, nem félni tőlük... én lennék a legboldogabb ember ha szellemeket látnék, mert 100% ban biztos lehetnék a halál utána létezésben és még haverkodnék is velük, jó neked ha látod őket csak rossz oldalról közelíted meg a dolgot.
Most kifogsz nevetni, de hagyd el kicsit a társadalmi ideákat és járj ló terápiára, tanulj meg lovagolni és foglalkozz a lovakkal, hagyd ki a fókuszodból egy darabig az embereket.
Csinálj valami teljesen mást ami 180 fokban eltért az eddigi életeddel legyen az új dolog előtérben! NE GONDOLKODJ EZEN, CSINÁLD!
sziasztok
igazán nem a megbántás vagy a lelketekbe való belegázolás volt a szándékom.köszönöm a reakciókat.lehet hogy az én kényszerességem enyhébb volt hisz nem tudhatom hogy Számotokra ez milyen.
remélem senki nem vette magára.kívülállóként véleménynyilvánítottam
remélem hogy van megoldás a problémátokra amennyiben az tényleg ilyen súlyos méreteket ölt.
vagy gyertek el hozzám a farmra és adok annyi munkát hogy még egy gondolatra se lesz időtök
félretéve a tréfát imádok segíteni és dühít ha valakin esetleg mindenkin nem tudok.ilyenkor próbálkozom különféle dolgokkal-lásd a hideg zuhany verbálisan-,ha mégis tudnék segíteni szóljatok
szép estét
Az életben nagyon sok olyan dolog , cselekedet, gondolat van, ami nem akarat kérdése..
Ez egy szélsőséges gondolkodás. (mármint , hogy akarat kérdése..)
Erről beugrott:
gyerekkoromban és csak a kocka közepébe léptem :)
köszi a hozzászólást. igen, elcsesztem az életemet...de itt már az akarat önmagában nem segít.
nem a haláltól félek, hiszek a reinkarnációban, és egyéb dolgokban. teljesen másról van szó.
Üdv:-)
szia
te a haláltól félsz,de minek.mindenki halott aki megszületik...hisz ez a sorsa.te elcseszed az életedet azzal hogy a halálon aggódsz.így jó élni???igencsak paranoid és kényszeres vagy.utóbbi szinte minden második embert érint.pl kényszeres csíkra lépkedés a járda összeeresztésnél.ez gyerekkorban játék később kényszer.nekem is volt.én a rendszámtáblákat olvastam kényszeresen.akarat kérdése a leszokás.lehet unod magad és elfoglalod a kényszereiddel
ne féld a halált,hisz nem tudhatod milyen
nem okoskodni akartam,csak próbálni könnyíteni
jógázz
:-D
carpe di em
Szia Macs!!
Ha elfogadod azt, hogy vannak meg nem magyarázható dolgok, ha hiszel a lélek újjászületésében, az ezoterikában, a szellemekben és látókban, akkor kérlek írj csak annyit , hogy hiszek. Én adok neked egy nevet elérhetőséget, a lakhelyed közelében ( persze azt is írd meg, hogy hol laksz)
Hidd el, van a megoldás , és van gyógyulás.
De hogy a jó büdös francba...bocsánat:-) lehet erről leszokni???
Olyan jó lenne:-(((((((((((((((
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás, női megérzés...vagy csak paranoia?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Hogy lehet a hoxáról kilépni végleg?
- Létezik végleges hajegyenesítés?
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Folytatnád vagy végleg szakítanál?