Van jelentősége, ha a férfi ilyen irányba változik? (tudásbázis)
Ez a "megérintelek beszélgetés közben" szerintem attól is függ milyen munkakörben dolgoztok.
Én gyógymasszőr vagyok, sokszor szoktuk egymást érinteni a kollégáimmal , nőkkel-férfiakkal egyaránt, sőt masszírozni is szoktuk egymást néha ;), de ez nálunk természetes.
Egyébként lehet nem akarja bonyolítani egy szerelmi szállal, de azért "megcsinálna" egyszer :D
Nekem is van most egy kollégám, próbálkozik erősen, az első perctől kezdve tudom, hogy azt akarja, hogy "összefeküdjünk".
Ja, hát mikor még hamvas kis lányka voltam, egy-egy "meghát" elhangzott. :D
Helyén kell kezelni.
Ilyen kollégám volt nekem is. Mondjuk ő nyíltan vállalta egy idő után hogy "bevállalna"
Ne foglalkozz vele, pláne ne menj bele ha netán fűzni kezd. Ha akarnád se.
Egyáltalán hogy merült fel, hogy "ne legyen köztünk semmi, ne bonyolítsunk"? Nekem egy kollégám sem mond ilyesmit. Pedig van olyan, akivel tényleg igazán jóban vagyunk. Na mondjuk nem is merült fel, hogy bonyolítsuk a dolgot.
Az esetedre visszatérve egyébként könnyen lehet, hogy semmi jelentősége nincs, és nem is változik ő semmiféle irányba, ilyen fajta, közvetlen.
Nincs.
...kedveskedős gesztus, semmi más.
Van egy kollégám. Kedvel engem, mint barátot, valamennyire csajkét is, de azt mondta ne legyen köztünk semmi, ne bonyolítsunk.
Ami fura, hogy manapság megérinti a karomat beszélgetés közben, a széken ültem, amikor rátette a kezét a vállaimra és pár másodpercre maszírozta. Nekem ez szokatlan tőle, nem értem. Kollégák előtt nem akartam kérdőre vonni.
További ajánlott fórumok:
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- Szerintetek miért változik meg egy férfi házasság után? És miért változik meg egy nő?
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?
- Mennyire van jelentősége egy érintésnek beszélgetés közben férfi és nő között?
- Milyen irányba változik a mai tanítás Ti nem érzitek mintha hanyatlana, a megszerzett tudás?
- Mitől változik meg egy férfi viselkedése ennyire?